Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka szara

Nienawidze swojego przeczucia

Polecane posty

Gość Dop******lam dziś każdemu
szósty zmysł się odezwał czy co

częśto się oddzywa i najczęściej ma racje czasem bym wolała żeby siedziało cicho a nie przeczuwało coś na co wpływu i tak nie mam zbytniego.

to masz dar i ceń go jak cię nie oszukuje

Gość comtessa
tez to mam i pare razy uratowala mi tylek a pare razy nie posluchalam swojej intuicji i zalowalam. Najgorsze sa przeczucia dotyczace facetow, zawsze sa zle :o

najgorsze to są przeczucia które się sprawdzą

Gość pewnie to jest krakanie
taka samospełniajaca się przepowiednia ja bym tak tłumaczyła i próbowała "przekuć" w pozytywne myślenie. Chyba, ze to rzeczywiście rpzeczucia czy intuicja, wtedy masz przerąbane ;/

Gość aanulkaa
wiem o czym mówisz i tez wolałabym tego nie mic bo ostatnie było okropne

Gość powiedz.....
jak to wyglada i kiedy jestes niezadowolona ja czasme mam BLYSK przeczucia ale nie zdaze go posluchac ... a czasem bym uniknela roznych zdarzen

kiedyś mialam takie przeczucie, patrzyłam się na zdjęcie kogoś, i wiedziałam że coś jest niewporządku tzn że ten związek nie prztrwa, oczywiscie tych osób praktycznie nie znałam, i co niemieneło pół roku jak sie rozstali. Kiedyś mój przyjaciel (który opowiadał mi o wszystkim) zaczął sie spotykac z pewną dziewczyną której ja nie lubiłam specjalnie i ukrywał to przede mna, a ja i tak wiedziałam ze są parą, potem jak sie rozstali to się mi przyznał.

Gość aanulkaa
nie wiem jak u innych ale w moim przypadku objawia sie to w ten sposób ze budze sie rani i nie moge sobie znalesc miejsca i po jakims czasie pojawia sie cos takiego jak wewnętrzny strach albo jedna mysl, która nie pozwala Ci o niczym innym myslec i nie da sie jej wyrzucic z głowy

czasem mam tez takie że powinnam zrobic inaczej, ale robie inaczej, i okazuje sie ze powinnam go posłuchać

a bo z przeczuciem to jest tak ze jak cie nawiedzi to nie do końca wiadomo o co chodzi, dopiero po fakcie sobie myslisz: aha, to o oto chodzilo :O przynjamniej u mnie tak jest wiec tak naprade do niczego mi sie to nie przydaje, przyszlosci nie umiem przepowiadac :p

Gość aanulkaa
moje przeczucie najczesciej dotyczy mnie lub osób ze mna zwiazanych

Gość aanulkaa
ja tez nie umiem

Gość aanulkaa
ostatnie miałam 1 lipca i oddałabym wszystko co mam zeby sie nie sprawdziło ale niestety

ja nie mam przeczuć jeśli chodzi o przyszłe zdarzenia związane ze mną, zwykle dot. innych osób czasem jest to troche powiazane ze mną,.

Gość aanulkaa
a mówiłas komus wczesniej o swoich przeczuciach

Gość aanulkaa
bo ja sie panicznie zaczełam tego bac

nie, nie mówiłam. ja nie mam raczej jakis strasznych tych przeczuć.. tzn nie mam ze ktos umrze. ale znam taka pania ktora takie ma właśnie. CHodź kiedyś miałam jakies takie przeczucie że umrze moja babcia, co prawda babcia żyje ale się stało inne nieszczęście bezpośrednio związane z moim domem-ze mną.

to już przykre te przeczucia śmierć itd.

Gość lalka z porcelany
ja mam tez cos podobnego,powiem cos albo mysle nad czyms jakis czas..siedzi mi to w glowie za nic wyjsc nie chce...a potem okazuje sie,ze tak jak myslalam tak tez sie stalo hmm..dziwne to troche.. a intuicje tez posiadam jak chyba kazda z kobiet..zazwyczaj moja intuicja sie sprawdza:)

ja to mam raczej takie coś związane z uczuciami nie wiem jakąś magią czy prądami jakie przepływają pomiędzy ludźmi. tak jak z tym kolegą, takich przeczuc to mam od groma teraz np. też takie mam