Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grawitacja

Są tu dziewczyny/kobiety, które nie używają perfum??

Polecane posty

Miałam kiedys ulubiony zapach, który juz mi sie znudził, obecnie nie trafilam jeszcze w perfumerii na zaden który spodobałby mi sie na tyle ze nisic mogłabym go cały dzień. Wiec nie uzywam perfum, dezodorantów wcale. Czy któraś z was też nie uzywa perfum???

Gość niunia17aaaaa
eeelo ja nie urzywam zadnych narazi...bo nei amm swoich ulubionych a zminiac ciagle mi sie niechce:)

Gość niunia17aaaaa
wydaje mi sie ze na kazda kobiete przychodzi czas.....i wkoncu znajdzie te swoje..ulubione i na zawsze:)ja narzie mam 17lat .....ale w sumie juz bym chciala miec jakies wybrane

Gość Kalimba de luna
Ja nie używam, na co dzień tylko antyperspirant i wszystko. perfumy ulubione mam, właściwie miałam, bo używałam ich od 5 klasy podstawówki (jeszcze pamiętam jak dostałam pierwszy mały flakonik od mamy :) ), i nagle mi się znudziły. Po prostu pewnego dnia stwierdziłam że nie zniosę tego zapachu. I teraz szukam swojego ideału. Jest dużo ładnych, ale żadne niestety nie "moje".

A jak gdzieś wychodzicie? tzn na jakąś imprezę, w pełnym makijazu, fryzurze..? Wtedy tez rezygnujecie z obcych zapachów? ja przyznam, ze wtedy się prysnę... :)

Gość dfgfdagadfsdgre
no ja czasem uzywam czasem nie.....ale zeby nie uzywac dezodorantu....???? wspolczuje twym znajomym

Gość ja tylko
antyperspirantu używam :)

Ja nawet nie szukam swojego zapachu bo mi sie nie chce :/ poza tym niedobrze mi rano zanim cos zjem jak moja Mama albo mój chłopak sie wypsikają prefumami i cała chata smierdzi albo samochód :/

Gość dsabvb
LesnySlodziaczek Twoch chlopak uzywa perfum?!

Gość Nie nie chłopak LeśnegoSłodzi
aczka używa perfumów przecież :P