Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czarna xwke

problem z gra wstępna

Polecane posty

Gość chce czarna xwke

Wiatjcie !!! Mam ze swoja Panią taki problem w łozku poprostu nie ma pieszczot i całusków tylko odrazu przechodzimy do sedna. Ja bym generalnie najpierw wolał ja całą wycałować namietnie rozebrać z ciuszków popodziwiać jej sexi bilelizne nacieszyć wzrok poprostu, następnie wycałować jej pachnąca muszelke i podydać spragnione pieszczot cycusie :D chciałbym rownież aby się zrewanżowała na swoj sposób ale ona Hmm nie ma nigdy ochoty, tzn na początku miała a teraz już jej sie odechciało. Generalnie mamy problem z seksem mianowicie ja chce i moge zawsze i wszedzie ona chce tylko w łożku i jak dla mnie rzadko :D (zaznaczam że chciałbym codziennie :P godze sie z tym że ie mam). Jestem kolesiem który dba o siebie wysportowanym, mowią ze przysotoinym, nie smierdzi ode mnie myję sie i staram sie przyjemnie pachnieć :D więc nie wiem co może ją wzbraiać ale chyba nic związanego ze mna. Fakt gadam dużo o seksie głupie texty standard lubię ją też dotykać ona mnie również ale jak przychodzi co do czego to ona odrazu chce mnie w sobie miec a ja chce sie rozgrzać troszkę czerpać z seksu całą jego istotą, a nie tylko finał :D nie wiem co jest powodem takiego obrotu sprawy :/ może kobiety mi powiecie w czym rzecz. Jak mam ją zachęcic do pieszczot chyba normalna sprawa że pragne tego. Dziwie się też że ona nie chce przecież to jest przyjemne czemu rezygniwać z tego ? ciekaw jestem co wy na to :) Pozdrawiam

Gość chce czarna xwke
idz skontrolować swoje buraczane biuro :D inteligentem to ty mistrzu nie jestes :D

Gość Coala spadł z drzewa
a moze po prostu spytasz ja o to?

Gość chce czarna xwke
standardowo przygłupy swoje powiedza, zaczekam az napisze ktos bardziej rozgarniety :/

Gość chce czarna xwke
myslilsz ze nie pytałem ? ona mowi że nie chce ? i bądz tu mądry czemu chce :) bazykać sie chce a pieszczot nie ?

Gietki, odwal sie. nie stoje z toba. ja chodz na drzewa:)

Gość Ponieważ
Ale cola całkiem rzeczowo napisał/a. Zapytaj ją, nioe wiem dlaczego ludzie wszystko lubią sobie załatwiać bokami, a nie z osobą, której problem dotyczy.

Gość chce czarna xwke
ogólnie sumując twoje wypowiedzi w innych tematach musze sie zgodzić jeżeli chodzi o twoją osobę :D

Gość chce czarna xwke
gietki ogólnie sumując twoje wypowiedzi w innych tematach musze sie zgodzić jeżeli chodzi o twoją osobę :P

hmmm...dla wielu facetow twoja dziewczyna bylaby marzeniem. nie musza sie meczyc tylko od razu do rzeczy. a tu, masz babo placek, problem w druga strone. istnieje prawdopodobienstwo ze ona po prostu tego nie potrzebuje tylko lubi przechodzic od razu do rzeczy. lubi tzw. mocny sex?

Gość chce czarna xwke
mam czyste :/

Gość Ponieważ
pytałeś...ok... ale nie uzyskałeś odpowiedzi, a przecież nawet Terminator potrafił dociekać i pytać dlaczego... dlaczego Ci się nie chce?.... czy coś Ci nie pasuje w naszym związku?... czy uważasz, że coś robię źle? dlaczego oddalamy się od siebie i nie myślimy o swoich potrzebach?

Coala spadł z drzewa jeszcze się na dobre nie przyyebałem :o chce czarna xwke przecież ci sam mówię :o byłbyś głupkiem gdybyś nie wierzył :o Ja prawdę ci powiem... Spróbuj reasumować 🖐️

Gość założę się ze się wstydzi
swojego ciała, więc woli zrobic to na szybko byś nie miał za dużo czasu na przyglądanie się

Gość chce czarna xwke
generalnie lubi chociaż ostatnio mi powiedzieła przesadzam :)

Czemu leciał tak nisko ten anioł, ten duch, Sięgający piersiami skoszonego siana? Wiatr rozgarniał mu szkrzydeł świeżący się puch, A od kurzu miał ciemne, jak murzyn, kolana... Włos jego - hartowana w niekochaniu miedź! Oczy płoną, miłosnym nieskalane szałem ! Snem wezbrała mu w skrzydłach niewiadoma płeć, Kiedy lecąc, sam siebie przemilczał swym ciałem... Możem zbyt go zobaczył lub uwierzył zbyt, Bo w niechętnej zadumie przystanął w pół drogi... I znów w oczach mu błysnął nieczytelny świt, Gdy do lotu pierś tężył i prostował nogi. Rosa mu jeszcze zziębła na wargach, a on Już piętrami swych skrzydeł ku niebu się wzbielił I ogrom ciała oddał bezmiarom na strwon, A jam się do niebiosów wówczas onieśmielił... Odtąd gdy wchodzę z tobą w umówiony park, Gdzie światła księżycowe do stóp nam się łaszą - W twych wargach szukam jego przemilczanych warg I nie wiem, co się dzieje z ta miłością naszą?...

Gość chce czarna xwke
kurde nie ma czego sie wstydzić bo ciało ma zajebiste szczupłe młode zawsze pachnące i zawsze jej to mowie :)

Gość Dop******lam dziś każdemu
A ja ci powiem że takie kobiety też są podobnie jak faceci bez zbędnych ceregieli ale na dłuższą metę jak tobie to nie odpowiada to może nie być lepiej więc jak masz siłę to może kiedyś będzie inaczej ale jak ci to przeszkadza teraz to daj sobie spokój

skoro lubi taki seks to moze to jest wlasnie odpowiedz.

Gość chce czarna xwke
lesmianem hhahah dobre hahaha dowcipniś jak chooj z ciebie synku :P