Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esemesik

Poznałeś nową laskę i dostałeś jej numer telefonu?

Polecane posty

Gość esemesik

Nie dzwoń! 88 % kobiet najpierw wolałaby otrzymać od ciebie smsa niż pogadać lub spotkać się z tobą na kawie. Co trzecia z miejsca uznałaby cię za desperata, jeśli wykręciłbyś numer do niej. Tak twierdzi kominek http://kominek.blox.pl/2008/0 7/SMS.html Dziwczyny co wolicie jako pierwszą formę kontaktu po imprezie: SMS (TAK) czy rozmowę telefoniczna (NIE)? (głosujcie na procy) http://proca.pl/pokaz/1733/poznales_nowa_laske_i_dostales_jej_numer_telefonu

Gość kiti88
z perspektywy kobiety wolałabym żeby zadzwonił, ale musi mówić z sensem i do rzeczy, ale jeśli ma z tym problem to niech już lepiej pisze smsy wtedy sie 5 razy zastanowi zanim sformułuje tekst

Ja lubie mezczyzn zdecydowanych i jak konkretnie sie umawiaja na spotkanie a nie dawanie nr telefonow, zadzwonie do ciebie a potem debilne wpatrywanie sie w telefon i nie wiadomo czy planowac sobie cos na najblizzsze dni czy nie. Albo sie umawia albo niech sie wali.

"potem debilne wpatrywanie sie w telefon i nie wiadomo czy planowac sobie cos na najblizzsze dni czy nie. " ejj no nie uzaleznia sie swojego zycia od facetow przeciez :O mozesz zawsze planowac, a z nim - jak zadzwoni i cos zaproponuje - mozna sie spotkac w inny dzien :P

Gość horse_rose
ja zdecydowanie uważam ze telefon, ale to chyba zalezy od wieku dziwczyny tak mi sie wydaje. sms wydaje mi sie taki lamusiarski

"potem debilne wpatrywanie sie w telefon i nie wiadomo czy planowac sobie cos na najblizzsze dni czy nie. " ejj no nie uzaleznia sie swojego zycia od facetow przeciez Nie uzaleznia sie, ale czesto jezeli facet obiecuje, ze zadzwoni "w tych dniach" to sie jest nastawionym na spotkanie z nim. Mnie sie tak zdarzylo juz z dwa czy trzy razy. Facet mial zadzwonich na dniach wiec raczej nic nie planowalam a potem nie dzwonil a ja przegapywalam wyjscia ze znajomymi. Albo dzwonil po miesiacu gdy ja juz nie pamietalam. Dlatego od ostatniej takiej wpadki, albo od razu proponuje spotkanie albo niech daje sobie spokoj.

dlatego nie czeka sie na telefon ;) do mnie tez taki jeden zadzwonil po miesiacu , ja juz dawno nie pamietalam kto to jest i jak wyglada ... :P ;)