Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzanapolskichdrozkach

Spotkałam sie z facetem z netu i....

Polecane posty

było fajnie,przegadalismy z 6 godzin,na koniec nie moglismy sie rozstac,on nawet mnie objal i wzial za reke i co? I dupa k.... mac, rozstalismy sie w sobote w nocy a on do dzis sie nie odezwal,zero smsa nic!!!!! Nic z tego nie rozumiem??:(

Gość miskaaaaaaaaa
spokojnie dzis dopiero poniedzialek,na pewno sie odezwie:)

Gość a co to jest
nie czekaj jak sie odezwie - bedziesz miec miala niespodzianke jak sie nie odezwie - nie bedzie rozczarowania, bo.. nie czekalas

Gość booooobbbiii
PO PROSTU MU SIE NIE SPODOBALAS

Gość masz telefon
no to zadzwon!!moze on nie wie czy ci sie spodobal

Gość boi sie pewnie ze
pomyślisz, że jest nagorliwy:) Napewno się odezwie:) Do środy włącznie juz powinien:) daj konecznie znac !:)

Nie spodobalam mu sie i mnie chcial obejmowac? To chyba mocno zdesperowany by musial byc?

Gość to tylko element
gry damsko-męskiej, czyli żeby za szybko nie odezwać sie do siebie. ;)

No ja do niego napewno pierwsza nie zadzwonie a chcialabym sie z nim spotkac ponownie bo jak bylismy na 1 spotkaniu nie pozwalal mi za siebie placic i chcialabym sie zrewaznowac nawet jakby mial zostac tylko kolega. A gadalo nam sie zajebiscie i wiem,ze mu sie spodobalam:)

No i nie odezwal sie dupek:( Jak nie odezwie sie do konca dnia to kasuje jego nr telefonu,maila,gg. Nic z tego nie rozumiem??

Gość cukierasekk
ta dupek , korona by ci z głowy nie spadła jakbyś mu coś napisała.... głupie dziecinne gierki i tyle:o

Gość takitamsobie1234
uspokoj sie,ochlon Zadzwoni.Nie chce zebys myslala,ze mu zalezy :)

Gość to chyba Twoje poczatki
spotkan w realu ;) Chociaz ja nawet na poczatku az tak sie nie wczuwalam ;) Daj na luz. Nie zadzwonil to nie :D

Nie napiszę pierwsza bo nie leży to w mojej naturze;) Nie to,że się wczuwam bo jak nie zadzwoni to nie strzelę sobie w łeb z tego powodu ale to nie zmienia faktu,że tego nie rozumiem... Jakby było drętwo to bym zrozumiała ale było fajnie,mieliśmy milion tematów do obgadania i nie mogliśmy się rozstać. Mógłby chociaż napisać,że miło było ale nie będziemy kontynuować znajomości. Ja bym tak zrobiła.

Gość cukierasekk
teraz to sobie daj już spokój , ale nast. razem jak ci ktoś wpadne w oko to chociaż coś napisz mu po spotkaniu- wyczujesz czy jest zainteresowany :) zresztą musi facet mieć nieźle w głowie najebane żeby wychodzić z zasady "pirwszy się nie odezwe" jak sie podoba dziewczyna to chłopak raczej zabiega o nią coś napisze, zadzwoni a tu nic:o

ludzie tak łatwo sie dopasowywuja z neta,czasami to co pisze sie na necie nieodzwierciedla tej samej osoby w realu.....a pozniej sa zgrzyty:O:O:O:O

Gość co to jest nw
ile on ma lat? moze to jakis gowniarz?

a niby dlaczego on ma sie odezwac pierwszy?? gdbym ja nie odezwałas ie pierwsza do tej pory byłabym sama. czasem trzeba wziaz sprawy w swoje rece

Liptonka (agusia527@interia.pl) Ja za jednego gościa z netu wyszłam za mąż i mamy małego synusia sa wyjatki...(szczescia wam zycze❤️) które nie odzwierciedlaja reguły;)

*campini* a niby dlaczego on ma sie odezwac pierwszy?? gdbym ja nie odezwałas ie pierwsza do tej pory byłabym sama. czasem trzeba wziaz sprawy w swoje rece czyli co ciapy sie odzywasz;);)

Gość ma 30 lat,to chyba zobowiązuje do bycia na jakims poziomie a takie ani be ani me to rzeczywiście na poziomie 17-latka jest.

niedzwiedziu on nie ciapa;) wtedy kiedy ja sie odezwałam on był jeszcze w innym zwiazku i chciał go zakończyc ale nie wiedział jak... jakos tak go nasza znajomosć zmotywowała

Gość Pan R.
hmmm..?

Gość ejbisi
Jak kiedyś sie umawialam z facetami z netu i mi sie nie podobali to byłam dla nich bardzo miła czesto, gadalismy pare godzin ale potem sie do nich nie odzywalam :P Inna sprawa ze nie przytulalam sie ani nic. Możliwe też że ten koles po prostu lubi sie spotykac z ładnymi dziewczynami zeby sobie pogadać a potem olewa. Takie dziwne hobby? A może ma dziewczyne/żone? Mnóstwo tutaj na kafe mamy tematów typu 'odkrylam ze moj mąż umawia sie przez internet'.