Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Claudiaaaaa***

Mam problem... pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość ***Claudiaaaaa***

Hej nie wiem czy ktoś mi tutaj doradzi, ale przynajmniej sie wygadam.:) Jakiś czas temu(już chyba nawet rok) poznałam pewnego chłopaka (przez neta), pisaliśmy ze sobą, wymieniliśmy się fotkami, dzwoniliśmy do siebie itd... zbliżyliśmy sie do siebie. Nawet teraz, kiedy rozmawiamy to już tak "pieszczotliwie". Obydwoje bardzo chcemy sie spotkać. I w tym cały problem pod koniec czerwca musiałam wyjechać do Francji. Mam 18 lat i mój stanowczy "tatuś" jeszcze steruje moim życiem. Mam tu chodzić do szkoły, studia itd... Jednak ojciec obiecał mi, że będę mogła w sierpniu przyjechać do Polski teraz okazuje sie to niemożliwe, ponieważ mój tata bojąc się, sie, że będe chciała tam zostać mnie nie puści.... Nie wiem czy kiedykolwiek będe mogła wrócić. Nie chce robić temu chłopakowi nadziei, mimo że naprawdę mi na nim zależy. Nie wiem jak mu powiedzieć, że raczej nic z tego... Ciągle od niego słyszę, że nie może się doczekać spotkania. Nie chce żeby na mnie czekał albo coś, bo sama nie wiem jak to wszystko sie potoczy.... Co robić? :( Naprawdę nie wiem..

Gość ***Claudiaaaaa***
Gdybym tylko mogła sie z nim spotkać... po prostu nie mogę.... :((

Gość ***Claudiaaaaa***
Tylko, że naprawdę trudno mi jest powiedzieć mu prawdę... Ciągle słysząc ze tęskni... Nawet juz od niego słyszałam, że mnie kocha.. :(

Gość blackmalder
weż cos powiedz tatusiowi. Jesteś już dorosła i masz prawo żyć swoim życiem. Co o n taki surowy jest ?

Gość ***Claudiaaaaa***
Surowy? To mało powiedziane... Dla niego nie ma znaczenia to, że jestem dorosła....

Gość ***Claudiaaaaa***
Tak wiem, że powinnam powiedzieć mu prawdę i to szybko żeby nie robić mu nadziei tylko to jest po prostu trudne :(

Gość Ewwwwwwaaaa
czegos nie rozumiem. Przez internet sie znacie a on Ci powiedział, że Cie kocha, a Ty w to uwierzyłas? Dziewczyno trochę zdystansuj sie. Żeby kogos pokochac nie wystarczy z nim przez telefona, albo internt porozmawiac. francja to nie koniec swiata. Porozmawiaj z ojcem, że chcesz pojechac na kilka dni do Polski i sie z nim spotkaj. Wcale to 18 lat to nie jest duzo i jeszcze jesteś tak naprawde zalezna od rodziców puki nie skonmczysz co najmniej szkoły średniej, więc na jakies wybryki radze sie nie decydować.