Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka pełna piany

Festiwal a dziecko

Polecane posty

Gość szklanka pełna piany

W tym roku jak w każdym innym zamierzam ruszyć na woodstock, ale w tym roku chciałam zabrać córkę (5l), tylko tak się zastanawiam czy nie jest jeszcze za mała? może jeszcze z rok powinna poczekać?

Gość zaraz cie tu zjedzą
"idealne matki-polki", że jesteś nieodpowiedzialną, wyrodną matką. :classic_cool:

ja byłam w tym roku w ciąży i z 3 letnim dzieckiem w Gdyni na Opener festival i mała bynajmniej nie nudziła się :D

Gość asdasdas
spoko, postaw ją przy głośnikach, niech czuje muzę...

Gość na woodstocku
widuje sie nawet młodsze dzieciaki wiec chyba nie powinno być problemu. ;)

A czemu nie? Dla dzieciaka to będzie frajda... tyle, że będziesz musiała mieć oczy dookoła głowy na większych obrotach niż na zwykłym spacerze :DMoje znajome jeździły nawet z roczniakiem.

Gość lolkoko
Napisałaś jak w każdym innym roku ....czyli rok temu i dwa lata temu też byłaś?

Gość a jeśli byla to co w tym
złego? bo ośmielila sie moze zostawic na kilka dni dziecko z kimś innym? :o

Gość lolkoko
To było pytanie do założycielki topiku... To w tym roku też może zostawić z kimś lub zabrać ze sobą i wmieszać sie w tłum naćpanego w większości towarzystwa :(

ale możesz też wziąć ze sobą i bawić się przednio, dzieci się dobrze bawią na takich festiwalach.

Gość taaak nacpanego
idź dalej sluchać RM. :o

Gość a jedziesz sama czy z kimś
zakladam, ze z kimś więc powinno ci być latwiej opiekowac sie dzieckiem i pilnowac go. :)

widze tylko jeden minus ... bedziesz musiała być trzezwa totalnie trzezwa inacej sobie takiej imprezy z dzieckiem nie wyobrazam ale idea sama w sobie jest ok , moze Twoje dziecko zarazi się od Ciebie miloscia do festivalu ....a Ty pokazesz mu Jego tylko jasne strony ...bo takie jest zadanie mamy,a tam bedziesz mamą a nie imprezowiczka ... oczywiscie jedno nei wyklucza drugiego ale powoduje pewne roznice pozdrawiam

Ja tam nie jestem Matką -Polką :D :P Ale takie maluch bym nie zabrała. Powód?-bo byłam na takim koncercie i uważam że to będzie męczarnia i dla Ciebie i dziecka - za głośno,za dużo ludzi i musisz mieć oczy dookoła głowy,a i czy dziecko wytrzyma w jednym miejscu chociaż godzinkę?

Gość moja mama jest najkochansza
nigdy w zyciu........................

Gość mozesz sprobowac
z tym, ze mała moze miec w pewnym momencie dosć a ty sie nie wybawisz tak jakbyś była sama. ;)

zalezy, jakie dziecko, Pati była dzielna, jak miała 5 lat była z nami na takim całonocnym koncercie na lotnisku RMF, było Alphaville, Lady Pank i inne kapele, ona była w swoim żywiole, ale Rafała bym nie wzięła, to taki laluś, zaraz by brzęczał, że go nunie bolą itp

A ja tam bym pojechała-tylko właśnie trzeźwośc przy dziecku to podstawa. Jak byłam we wrocławiu na koncercie Tiesto< widziałam właśnie tatusia z córką. Ona bawiła sie lepiej od niego. Nie byli oczywiście całą noc, ale zdązyli sie wybawić