Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samozwańcza Królowa Szyderców

staram się zrozumieć takich ludzi

Polecane posty

i zgadzam się z przedmówcą! są geje, którzy kryją swoją orientację od zawsze do teraz, ale nie dlatego, że się jej wstydzą tylko dlatego, że boją się odrzucenia, samotność to ciężka sprawa! Dobrze, że teraz coraz więcej homoseksualistów decyduje się na życie według własnego "ja", bo to chore, żeby nie akceptować drugiego człowieka tylko dlatego, że ma inną orientację seksualną. Homofobia.

Ike sorki ale jeśli piszesz o mieście , w którym teraz mieszkasz to nie jest małe miasteczko. I wybacz mamy najlepszych studentów AM murzynów ;)

uwazam ze jesli by kogos o pogladach heterosexualnych wychowac od malego wspórd homosexualistów i wmawiac mu ze to co on robi jest zle i ze to niemorlane okropne i odbiegające od normy... to ta osoba tez nie czulaby się super. czulaby się zaszczuta i byloby jej ze sobą źle.

mamani a byc może ale oni też chcieliby rodzic swoje dzieci - a tego zrobić nie moga- ewentualnie zaadoptować , albo w przypadku lesbijek urodzić dziecko ale innego faceta tak naprawdę to jest chyba najwieksza bolączka homosexualistów no chyba że ktoś nie chce mieć dzieci a co do społeczeństwa i jego poglądu- ja nie wytykam nikogo palcami- uważam i bedę uważać , że do końca normalne tego typu popedy sexualne nie są i nie wiem co was tak gorszy

julii ja mieszkam teraz w białymstoku ale urodzilam się w grajewie:)

a koleżanke o której mówiłam znam od podstawówki i ona nadal mieszka sobie w grajewie

ike mnie nic nie gorszy :) masz poglady jakie masz. powiem ci ze wiekszosc mojej rodxziny ma takie... a co do posiadania "swojego" dziecka to juz inna sprawa... byl tu kiedys topic na ten temat :)

Dobra laski uciekam, bo mnie wzywa pan od łóżkowych spraw hehe. Nie rozpisujcie sie już dziś bo jutro za dużo będzie do czytania. Miłej nocy

mamani- dzięki za zrozumienie wiele osób ma takie poglądy jak ja to nie kwestia tego czy są dobre czy nie dobre ale kwestia tego, że strach się bać by je ujawnić

ike 🌼 ja tez uciekam do łazienki i musze troche polezec wedlug zalecen lekarza bo dzis niewiele tego lezenia bylo :D:D:D:D:D Dobranoc

Gość Pan od spraw lozkowych
Czemu sie tak ponizasz dzievczyno?

ale na kolanach błagasz?? ;) babki ale wy jesteście niektóre zryte - nie mogę nie robię z siebie ofiary- chciałam zobaczyc jak zareagujecie - na pogląd inny niż wasze to tak a propo kur domowych w innym topiku gratuluję wam swiatowe laseczki choc mój pogląd jest jak najbardziej prawdziwy:) miłego wieczoru:)

ps- egzamin zdała tylko w waszej definicji prawdziwa kura;) pogratulowac, co?

na inny niż nasz? przecież nie wyraziłam swojego poglądu w pierwszych postach, więc z góry założyłaś, że Twój pogląd będzie inny i bardziej kontrowersyjny? Nic w nim ani innego ani kontrowersyjnego, jest raczej wybrakowany (wiedzy) i tradycyjny, bo 80% społeczności taki posiada. Z tym, że ludzi się określają, albo homoseksualiści są im obojętni, albo ich tolerują, albo uważają za dewiantów, Ty nie zaliczasz się do żadnego profilu, tworzysz nowy i mimo masy literatury i wiedzy Ty wypaczasz nawet te, które tutaj wymieniłam."Geje chcą być tacy jak my" - czyli kto? :-o no nic... dobrej nocy.

kiedyś juz brałam udział w podobnej dyskusji- i wybacz przy ogólnym szacunku dla obu stron to tak a propo literatury- poczytaj czym jest szacunek w dyskusji:) do miłego:) a może niemiłego :)

nie czytałam wszystkiego, wiem tylko jedno ludzie to nie zwierzątka i mogą panować nad popędami, jeśli naprawdę chcą a pedofile nie chcą.... zastanówcie się, co byście komuś takiemu zrobiły gdyby dorwał wasze dziecko...chyba bym zatłukła....żadne tłumaczenia, ze to choroba itp

jestes jedną z tych , które nie odejdą z topiku jeśli nie będą miały ostatniego słowa? nie zazdroszczę:) proszę- topik twój:) dobranoc

Gość Binas
W ferworze wymiany poglądów umknęła Wam jedna ciekawa opinia wyrażona przez oburzoną pomarańczę... Czy uważacie, że to naprawdę takie mało możliwe, ze jakiś pedofil podnieca się zdjęciami Waszych dzieci umieszczonych w stopkach? Oni doskonale wiedzą, że na takich forach jest tego pełno...I m.in. ja dlatego nie umieszczam zdjęć moich dzieci...

zgadzam się trzeba byc pozbawionym wszelkiej wyobraźni żeby wstawiać w necie zdjęcia gołych dzieci np podczas kapieli, albo na plaży...

Gość Binas
Wystarczy poczytać te obrzydliwe zwierzenia, żeby wiedzieć, że ich autora podniecają takie zdjęcia, jakie masz w stopce Ty Ma Mani, czy Ty ike...:-(((

zawsze się zastanawiałam, skoro te matki z taką duma prezentują GOŁE dzieci w wannie wystawiając je w ten sposób na widok pedofili i innych zboków, to czemu same się w wannie nie pokazują na linkach? rozumiem wstawic jakieś 1-2 zdjęcia ze spaceru ewentualnie, ale nagie dzieci?? zero wyobraźni...współczuję tym dzieciom...