Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooolinka21latm

męczy mnie przeszłość jego czuje sie okropnie.Ponizył mnie

Polecane posty

Gość Karooolinka21latm

Facet z którym sie spotykam ponizył mnie w sposób taki że dał mi do zrozumienia że lece na kase skoro chce mi dawac prezenty mnie to denerwuje bo wiem ze przede mna dawał innej lasce bardzzo drogie rzeczy typu auto kupił mnie to zraziło że dawał sie tak ogłupic przez nia a ona do niego chamsko sie zachowała mimo iz mi zalezy czuje wstret do siebie ze w ogole pozwoliłam mu sie zblizyc do siebie ciagle płacze chce o nim zapomniec nic od niego nei przyjmowałm bo po pierwsze nie zalezy mi na tym tylko na nim a poza tym nie wiedziałam ze on ma stosunek ze za kase moze kupic wszytko

Gość Karooolinka21latm
Żałuje ze pozwoliłam mu sie do siebie zbliżyć pieszczoty,dotyk czuje sie okropnie ze świadomoscia że on tak dawał sie ogłupić tamej dziewczynie że pokazał mi że nie warto byc osoba w porzadku bo takie osoby sie wykorzystuje tearz tylko płacze jestem tym załamana chce zapomiec jedno jest pewne nigdy nie dam mu sie wiecej dotknac

Gość buahahahahaa
ale nakręciłaś ,słabo mówić polska? że laski tu piszą z takimi rzeczami,szok...

Gość Karooolinka21latm
nie mam nawet z kim o tym pogadac zle mi z tym

Gość naprawde straszne

Gość Karooolinka21latm
słabo mówic Polska?wyjasnij mi to bo nie bardzo rozumiem

Gość Karooolinka21latm
szukam porady a nie kpin i ironicznych żartów

Zadaj sobie małe pytanie, czy on był Ciebie wart? Ja myśle że nie, Ty ciesz się życiem bo na to zasługujesz, i szczęście wróci do Ciebie, a on znając schemat zycia się przejedzie, na każdego przychodzi czas rozliczenia :)

Gość ja ci wyjaśnię może
Gdy coś piszemy, używamy znaków interpunkcyjnych. Jeśli tego nie robimy, wychodzi jeden wielki bełkot. Bełkotu nikomu się nie chce czytać. Doszło?

Gość Karooolinka21latm
ok.dzięki za informacje o interpunkcji.W sumie ja wiem że on nie jest mnie wart,bardziej boli to że pozwoliłam mu się zbliżyć fizycznie do siebie czego żałuje.I boje sie go teraz widywać bo miszkamy blisko siebie.

Gość Karooolinka21latm
Nasza ostania rozmowa była taka że,powiedziałm mu że koniec z naszymi spotkaniami,że ja tego żałuje

Gdybyśmy potrafili pewne rzeczy przewidzieć, pewnie byli byśmy bardziej szczęśliwsi niz teraz, niestety tak nie jest, życie jest lekcją z której trzeba odrobić zadanie domowe :)