Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi to zwalczyc

tradzik to cos...co niszczy mi zycie

Polecane posty

proszeee napiszcie co wam pomoglo...??jakie kuracje przechodziliscie????czy ktos z was brral izotek???czy jestescie z czegos zadowloeni?????kasa nie am znazcenia wydam kazde pieniadze by tylko miec idealna buzke!!!moja psychika powoli juz wysiada...czasami oidechciewa mi sie zyc ...prosze pomozcie mi jakos;(

Gość justiinea
moja twarz wygladala jak tragedia, nic nie pomagało, a nawet jeśli, to po odstawieniu lekarstw wracało , kremy też po jakimś czasie przestawały działac, albo jeszcze bardziej nasilały trądzik... Dermatolog powiedziała mi,że ostatecznością jest Acnenormin. Bierze się to pod ścisłą kontrolą lekarzy i raz w miesiącu trzeba robic badania do tego... Ale... Cerę mam idealną... ! jak te modelki w reklamach w gazetach... Moja znajoma też to brała ,a cerę miała straszną... I teraz też idealna. Jak pupcia niemowlaka:D Minus kuracji : duże skutki uboczne . Mi najbardziej dała się we znaki suchośc w gardle i nosie,wiecznie spierzchnięte usta i pękające do krwi wargi...Bolące mięśnie... Straszna wrażliwosc skóry na słońce, kremy jakieś itp... po prostu od razu piekło... I comiesięczna morfologia, bo u mnie z tym ciężko:D:D:D uf :D

jejku to starszne;(ja w sumie tez mam ladna buzke juz....no ale chce miec sliczna...i lape sie jzu wsyztkiego zeby tylko pomoglo!!!!

Gość ja..
wskocz na forum o urynoterapii, podobniez duzo osob wyleczylo sie z tradzika