Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaa23

znow sie poplakalam...przez faceta

Polecane posty

Gość malinkaa23

wiem ze powinnam zapomniec o nim dla swojego dobra ale nie umiem chyba wpadam w nerwice..:(:(:(

Gość malinkaa23
chyba raczej nie piwrwszy raz i nie ostatni:(:(:(

Gość a co bylo
powodem owej rozpaczy??moze okres ci sie zbliza i dlatego jeste staka placzliwa hmm??

Gość a co bylo
on wie o tym ze placzesz przez niego??

Gość malinkaa23
tradycyjnie: inna dziewczyna:(

Gość bez pseudonimuu
to możemy sobie łapke podać ja też to przeżywam ile masz lat

Gość a co bylo
jak to inna...?spotyka sie z Toba i z kims jeszcze/?

Gość malinkaa23
23.....od 3 mc wiem ze kogos ma:(

Gość malinkaa23
najp ze mna a potem pojawila sie ona nie wiem czy juz z nia wtedy byl czy moze pozniej ja poznal...:( smutne....

Gość bez pseudonimuu
eh ja też wiem że kogoś ma ale zanim się dowiedziałam to się wygłupiłam strasznie ale w sumie to troche jego wina dawał mi sygnały jak by był zainteresowany mną wię narobiłam sobie nadzie i rycze w klawiature

Gość a co bylo
no to sprawa jasna po co odwlekac w czasie to co i tak nie uniknione...twoj placz nic nie da...chcesz zawsze byc ta druga,nie zsluguje on na ciebie,jest pewny ze ci zalezy i nic nie zrobisz bo go kochasz ojjj nie pozwol sobie na takie traktowanie😠

no czyli nie kocha Cie to ja nie rozumiem dlaczego Ty jeszcze z nim jestes.. wyrob w sobie mocne zasady i tyle.. poplaczesz poplaczesz ale takie jest zycie jeszcze nie raz dostaniesz od kogos w d... az w koncu kolejna milosc sama przyjdzie choc wydaje ci sie ze tak nie bedzie... ten schemat sie powtarza ;) tak ze olej go kopnij go w dupe jak najmocniej i Ty mu pokaz ze nie dasz soba pomiatac..

Gość bez pseudonimuu
faceci ssą podli i tyle a ja naiwna idiotka ale to był ostatni raz serio koniec z idiotaami jak spotkam następnego zabije

Gość a co bylo
od dzis nie odbieraj kom,zerwij kontakty znim,jak mu chocaz troche zalezy przemysli sprawe i stanie na rzesach zeby byc z toba

przykro mi z tego powodu ale nie uzalaj sie tutaj nad soba .. po co.. lepiej ci bedzie?? lepiej to by Ci bylo jak bys postanowila ze koniec i gnoja zostawila.. wtedy bys odetchnela byla bys wolna i nikt by cie nie krzywdzil przeciez!!.. a co jest wieksza krzywda.. bycie bez durnia ktorego kochasz a ktory Cie zdradza i nie kocha Ciebie czy bycie z tym baranem i znoszenie tego wszystkiego... i znoszenie tego ze robi z ciebie idiotke w tym momencie swoja droga brzydzila bym sie go dotknac bo skoro ma kogos na boku to nawet nie wiesz ile ich ma...

Gość bez pseudonimuu
tak masz racje trzeba go olać zrobie tak właśnie zachowam swoją godność takkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość malinkaa23
to troche jego wina dawał mi sygnały jak by był zainteresowany mną wię narobiłam sobie nadzie i rycze w klawiature ---> mam to samo a najgorsze jest to ze ja ciagle o nim mysle nie umiem zapomniec i nie umiem sie spotykac z innymi nie chce nikogo:( chyba mi odbilo wiem ze sama siebie na to skazuje ale nie potrfaie:(

no jasne.. ciagle o nim myslisz i placzesz jak Ci sie tylko przypomni cos i wrecz sama ukladasz sobie filmy w glowie a jak to bylo i tak dalej... tylko ze dla faceta to nie problem rozkochac kogos a potem zostawic.. z reszta nie wiem czy wiesz jak to jest jak jakis facet za Toba lata ale Ciebie on kompletnie nie interesuje?/.. wtedy goscia zlewasz i nic cie nie obchodzi co on tam sobie mysli... i tak wlasnie ten frajer podchodzi teraz do Ciebie.. jego to nie obchodzi co czujesz i co przezywasz.. wiec nie przyznawaj sie nawet ze przez niego plakalas tylko pokaz mu jak wielkim chujem jest;) to jemu powinno byc glupio! czas zakasac rekawy i pokazac ze to Ty jestes pania sytuacji i nie jestes uzalezniona od jakiegos idioty:):):) jestes kobieta.. placz.. ale szanuj sie i olej go

Gość a co bylo
malinkaa23 wyobraz sobie ze skoro terz tak sie dzieje tak bedzie zawsze ,chcesz tego dla siebie,wiecznie sie umartwiac ,a wyobraz sobie ze mozna inaczej chyba nigdy nie bylas w normalnym zwiazku,daj sobie szanse i zoataw tego idiote bo moze sie okazac pozniej ze przez niego przegapilas cos pieknego...

a co bylo- ona sie po prostu musi zakochac popownie.. kazda przez to przechodzi;) niech sobie poplacze wypisuje do niego sms po nocach albo proboje dzwonic.. kazda kobieta przed takim facetem robi z siebie natretna idiotke.. ale takie sa kobiety ze nie wiedza w co wchodza ale ryzykuja zakochaja sie a potem rycza po nocach w poduszke.. przejdzie jej.;);););)

a jak tak bedzie za nim latac to przynajmniej zmadrzeje i zobaczy ze to wcale nie skutkuje i nastepnym razem bedzie mniej naiwna i madrzejsza i bedzie miec twarty tylek ;);) kobieto ogarnij sie nie daj mu satysfakcji z tego ze on gra wobec ciebie nie fer.. pokaz mu ze zycie bez niego jest mozliwe.. pokaz ze jest totalnym palantem.. bo jest;)...i spraw aby to on sie zle poczul :D naucz sie tego;).. i nigdy nie wchodz 2 razy do tej samej rzeki;);)

Gość a co bylo
masz racje:) jak ona sama siebie nie sznuje to nien moze oczekiwac ze on ja bedzie szanowal,moze taki typ ze lubi plakac byc nieszczesliwa,ale zycze tym dziewczynom jak najlepiej i przesylam caluski

ehh.. ja nie powiedzialam ze ona si enie szanuje... troszke inaczej zrozumialas moj tekst.. staram sie wywrzec mala presje aby wziela sie w garsc;);););) dostanie kopa w tylek to nastepnym razem bedzie potrafila sie obronic;)

Gość bez pseudonimuu
tak macie racje laski przejdzie ale czemu się tak zachował jak można niechcieć a jednocześnie bardziej flirtować

czemu sie tak zachowal.. ojej....... jak bysmy potrafily przewidziec zachowanie faceta to kobiety od zawsze byly by tylko z tymi jedynymi od samego poczatku i zawsze byly by szczesliwe.. taka ich natura .. facet ktory jest frajerem i kurwiarzem tak jak ten to zdobywca im ma wiecej dupeczek tym ma fajniej wg niego. nie jest dojrzaly na tyle by juz zaczepic sie z jedna kobieta i chciec tworzyc z nia rodzine i spedzac z nia reszte zycia.. BAWI SIE po prostu:)

Gość malinkaa23
najgorsze jest to ze ja go nie podejrzewalam o takie zachowanie i uwierzylam mu:( chyba jestem naiwna i glupia:(