Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowaaaaaaaaaa

ZESPOL NIESPOKOJNYCH NOG-nocne klopoty

Polecane posty

Gość mrowaaaaaaaaaa

witam .czy jest tu ktos kto cierpi na ZNN?jezeli nazwa nic nie mowi opisze problem- -trudnosci z zasnieciem lub budzenie w nocy -uczucie mrowienia nog,coca-coli w zylach,swedzenia kosci.kazdy inaczej to opisuje -PRZYMUS RUSZANIA NOGAMI,CHODZENIA,WIERCENIA SIE W LOZKU? no dopadlo mnie to paskudztwo i nie wyrabiam😠 piszcie jezeli cokolwiek wiecie w tym temacie....... pozdrawiam

Gość dopadlo Cie dopiero
ja to mam od keidy pamietam ;) I u mnie to chyba dziedziczne, bo moj tato ma i babcia (ze strony taty) miala.

Gość megane
Ja tez to mam, moja mama zawsze mówiła ż ecos ma z nogami, ciągle sie musiaął ruszać, nie mogła wysiedzieć w miejscu. W tej chwili ja mam podobnie.

Gość mrowaaaaaaaaaa
da sie cos z tym zrobic czy trzeba sie przyzwyczaic? staram sie to olewac ale zasnac nie moge!a jak zasne to budzi mnie nad ranem😠

Gość dopadlo Cie dopiero
Ja z tym zyje ;) Swego czasu lekarka mi powiedziala, ze to przez brak magnezu. Ale lykam, lykam i nic ;)

Koniecznie duże ilości dobrego preparatu magnezu. A jak nie pomoże, to porozmawiajcie z dobrym lekarzem. Czasem zapisują lek Madopar. Ma on wprawdzie inne zastosowanie, ale przy ZNN też się stosuje

Ja to miewam okresowo. Jak na razie magnez pomaga. Magvit lub Magne B6 3 x 1

Gość dżamalka
tez mam ZNN od małego. U nas to rodzinne, od strony ojca wszyscy to mają. ja juz sie przyzwyczailam do tego i nie ma na to lekarstwa

Gość dopadlo Cie dopiero
no wlasnie... mam podobne odczucia. Przyzwyczailam sie. Lekarz nie bardzio wie co poradzic. A okreslenie "dobry" jest wzgledne. To jest dolegliwosc z ktora mozna zyc.