Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenianiedoświadczona

jak sobie to robia faceci???

Polecane posty

Gość xenianiedoświadczona

jestem jeszcze mało doświadczona, a ciekawi mnie jak się onanizują faceci. Czy któraś z was widziała chłopaka onanizującego się?

Gość Onan_Barbarzyńca
Owijają w starą skarpetę i naparzają trzepaczką.

Gość kotkaania
widziałam kiedyś chłopaka jak sie onanizował. naciagał i ściłagał sobie napletek z penisa. najpierw wolno potem coraz szybciej. w końcu dostał orgazmu i wytrysnął spermą. było tego bardzo duzo. ta ilość mnie zaskoczyła... podobno faceci mogą tez dojść drazniąc sobie więzadełko, czy jak to sie nazywa, taką skórke łączącą główkę z napletkiem, a także masując same jądra. ale tego nie widziałam. Piszcie dziewczyny bo to ciekawy temat

Gość Piękniś
Ja mam ochote własnie to zrobic, pomoze mi w tym ktoras na cyberku ?

Gość SANDRA24
moj facet jest obrzezany wiec nie ma czego zsuwac i naciagac. poniewaz lubie czasem jak to przy mnie robi wiec wiem jak to on sam sobie robi. nawilza dlon oliwka ujmuje penisa i przesuwa reka tam i z powrotem az do cudownego konca. Brak napletka jest estetycznie super, ale do onanizowania sie troche niewygodny. Moj chlopak mowi ze czasem ma ochote i nie majac pod reka nawilzacza musi masowac sobie sam trzon. podobno doznania sa slabsze. A co inne dziewczyny? Hejka!