Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaaaaa

niska kobieta kontra wysoka

Polecane posty

Gość chcaaaaa

czemu te pierwsze wbrew pozorom maja lepsze powodzenie wiem ze temat juz chyba kiedys byl... czemu facet 190cm wybiera sobie mikrona max150 w obcasach

Gość ucho od śledzia
Wy i to Wasze uogólnianie :O

\"czemu facet 190cm wybiera sobie mikrona max150 w obcasach\" mój facet jakoś ma 193 cm i nie wybrał sobie mikrona :D

Gość elefoniiik
czemu facet 190cm wybiera sobie mikrona max150 w obcasach --> moj tez:(

Gość dsf
a czemu wysocy faceci maja wieksze powodzenie? Czemu kazda kobieta, bez wzgledu na swoj wzrost, zawsze wybiera 1.90?

Gość zebyyy
mu robila loda na stojaco:P

Gość są wysokie pasztety sa i
niskie pasztetki;) Są gusta i guściki, tak więc nieuogólniaj, tak jak już ktoś wyżej Ci napisał. Może jesteś mimo wysokiego wrostu nieatrakcyjna? Znam natomiast kilka tych "metr pięćdziesiąt w kapeluszu" bardzo sexownych:) I wierz mi, że faceci w pierwszej chwili zwracają uwagę na inne walory jak wzrost:)

Gość zdolowaaannaa
a ja tez przegralam z taka:( ma ok 150cm i nie jest ladna nic specjalnego zreszta to nie tylko moje zdanie....ja tez nie zaliczam sie do bostwa ale wszyscy znajomi sie dziwia ze on chyba zwariowal:(

Gość hheehhehe
wyglad tez ma znaczenie a dla mnie jak facet ma do wyboru ladna i brzydka i wybiera ta nr2 tzn ze jakis"dziamdziak"

Gość facetttt
hahha jak moze facet chciec pieprzyc brzydule? hahhahahhaa oj kobitki....

Gość ale żeś wymyśliła....
co za określenie "mikron" bo padne...... małe jest piękne i tyle!!!! ,masz pecha jak jesteś wysoką maszkarą(a twoja grupa znajomych zawsze będzie mówiła że jesteś ładniejsza od innej laski żeby ci przykrości nie zrobić...)

Gość o jakaś urażona konuska
sie odezwala. :classic_cool:

Gość nie dziwię się
że nikt ciebie nie chce, skoro ludzi nazywasz mikronami, takiej chamskiej osoby nikt by nie chciał, niezależnie, jak by wyglądała.

Gość emilia rozy
oj dajcie jej spokoj zakochala sie a on wybral inna jak ma zareagowac? zaprzyjaznic sie z nia? kieruja nia emocje ludzie zrozumcie....

pezpraszam a co to z pytania ? czemu facet 190 wybiera sobie mikrona to nie facet wybiera sobie mikrona tylko mikron faceta:D

Gość chcaaaaa
nienawidze ich oboje w czym ona nimy jest lepsza ode mnie? !!! plakac mi sie chce...:(

Gość konuskaa to dobre....
poprostu żal mi wyskokich pasztetów które myślą że jak są wysokie to atrakcyjniejsze,bo to nieprawda! a pamiętacie powiedzonko-wysoki do nieba a .........jak trzeba ----święta prawda :) małe jest piękne:P

Gość skoro sama piszesz
mają lepsze powodzenie - czyli są ładnymi kobietami, a nie mikronami :)

Gość taaa male jest piękne
te powiedzonka wymyśliły niskie, zakompleksione ludziki żeby podnieść sie na duchu. :classic_cool:

Gość jasne........
niskie kobiety nie muszą podnosić się na duchu bo wiedzą że pomimo swojego wzrostu i tak są atrakcyjne:P

Gość do autorki.......
male do jebania wysokie do kochania:) nie smuc sie nie byl Cie wart:) jeszce bedzie lepszy

Gość nie wiesz czemuAJJJJ
Bo niskie kobitki są delikatne, mają śliczne malutkie stópki,a nie kajaki.. Są po prostu atrakcyjniejsze i mężczyźni czują,że muszą się opiekować takim maleństwem. Tzn. każdy facet chce być w pewnym sensie ochroniarzem dla swojej ukochanej i lubi "mieć ją w ramionach". Jak więc mógłby mieć taką wyyysoką, chuuudą, z kajakami zamiast stóp w ramionach? a brrrrr.

Gość nie wiesz czemuAJJJJ
aha, dla jasności, jestem facetem i wiem co mówie, zdecydowana większość moich kumpli woli subtelne 160...i troszkę powyżej.

Gość malutkie wolą zakompleksieni
faceci, bo dzieki temu mogą sie poczuć jacy to oni nie sa silni itp. wysokie im sie podobają ale brak im odwagi by zagadać. po prostu za wysokie progi dla nich! :classic_cool:

Gość mam 170
i całe zycie zazdrościałam niskim babkom,chciałam zawsze byc nizsza.Do 170 kobieta wyglada nieźle,ale juz 180 to rzeczywiscie nieciekawie,chyba,ze jest super szczupła. U mnie w rodzinie wiekszosc to kobiety okolo 160 cm i wszystkie mają meżów około 190 cm

ojjj tam zaraz takie uogolnienia . ja bym nie chciała byc niska, moje 170 bardzo mi odpowiada. bardzo niskich ludzi nie traktuje sie powaznie i udowodniono to naukowo. Faceci lubia niskie kobiety bo moga je sobie ustawiac, przestawiac, nosic gdzie tylko chca no i pewnie czuja sie przy tym mesko. Ale gdyby sie zastanowic to tylko mało pewni siebie faceci musza sie dowartosciowywac w ten sposob. Zreszta co to za bzdura ze wysokie kobiety sa mało atrakcyjne! Dlaczego w takim razie kazda modelka ma przynajmniej 180?! Moze dlatego ze ich ciała sa bardziej proporcjonalne ? :D A ja osoboscie nie rozumiem tego calego zamieszania wokol wzrostu, jak ktos o siebie dba to zawsze moze wygladac atrakcyjnie.

Gość jest jak jest i juz
\"taaa male jest piękne te powiedzonka wymyśliły niskie, zakompleksione ludziki żeby podnieść sie na duchu.\" Przeczy temu to, ze jednak te niskie maja powodzenia :D A tego sobie nie wymyslily, skoro nawet autorka to zauwazyla :P

Gość fnfh
Ja tam wprawdzie uważam że wzrost nie ma znaczenia, natomiast inne cechy jak najbardziej (choćby inteligencja). Niemniej kiedyś zgodnie z mądrością ludową ukuto powiedzenie że "małe są do kochania a duże do roboty" i może coś w tym jest. :D