Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaaaaa

niska kobieta kontra wysoka

Polecane posty

Gość JestemDziewczyna
Nie mam zdania. Ale sama mam 1.60 i co świat się wali???? Mi się podoba bycie niską, i nie obrażajcie ani tych niskich ani tych wysokich

Gość masseffect
mnie za to nigdy nie podobały się karlice, za to mam kobietę 169cm i uważam, że jest tych parę centymetrów za niska, ale ma inne zalety i ją kocham pomimo tego, zawsze podobały mi się wysokie kobiety z dużymi biodrami, a kobiety poniżej 160cm to już w ogóle dla mnie są obrzydliwe... zawsze mnie śmieszą koledzy którzy przyprowadzają takie kurduplice, nic tylko takiej postawić piwo na głowie i przynajmniej do tego się nada. poza tym gdy byłem na studiach zauważyłem, że te niższe często były także dużo głupsze o tych wyższych, ale nie jest to też reguła

Gość gość
też to zauważyłem, ze niskie kobiety dzielą się albo na apodyktyczne picze- które w ten sposób próbują wymusić nienaturalny szacunek, albo na zinfantylizowane głupotki, które robią słodkie minki, nawet gdy nie ma takiej potrzeby i udają jeszcze głupsze niż są w rzeczywistości, za to dużo ładnych wysokich kobiet ma kompleks żyrafy i faceci się ich boją