Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa bo przed urlopem

ręczniki w hotelu w Tunezji

Polecane posty

Mam pytanie. Może głupie, ale pierwszy raz wyjeżdżam na wakację za granice i chciałabym wiedzieć, czy są w hotelach ręczniki. Chodzi mi o wyjazdy do Tunezji. Mam nadzieę, że będziecie mogli mi pomóc. Z góry dziękuję.

Gość Kaaasia26
zależy ilu gwiazdkowy jest ów hotel.Pewnie są. Ja i tak wzięłabym swój.Brzydzę się cudzych reczników.Nawet czystych

Hotel 4 gwiazdkowy. jakie macie doświadczenia w tej sprawie? brać ręcznik? bo prawdę mówiąc zajmuje on dużo miejsca w walizce :)

????? Nikogo nie ma???? Nikt nie pomoże?

są w hotelach - wymieniali je codziennie, ale jakoś się ich brzydziłam i tak :P miałam swoje

w 4 gwiazdkowym - były i codziennie wymieniali, wzięłam swój - przydał mi się po na plaży na leżakach nie było, do jakiego miasta jedziesz?

Po co brać ręczniki, ludzie! DO Tunezji? A swoim nie brzydziłaś się wycierać przez 2 tygodnie??? Po 2 prysznicach dziennie? Nie bierz bo na pewno będą w hotelu. W każdym są. Możesz wziąść sobie plażowy ręcznik ale nie do łazienki.

Gość obustronny dupochlast
miałam jechać w sierpniu do Tunezji, mielismy juz rezerwowac wyjazd w jednym z biur ale cos mnie tchnęło. Sprawdziłam w internecie opinie o bp i hotelu, ktory nam zaproponowano. Oniemiałam z zażenowania. Ja bym wzięła swoje, tym bardziej że w Tunezji 4* to jak nasze 2, więc warunki zwyczajne, zeby przekimać.

i lepiej po sobie jednak niż po niewiadamo kim

Gość DZiwni jesteście
Nie bierz!!!! Codziennie zmieniają reczniki. Są prawie nowe, piękne świeżutkie. Ja jeżdzę po całym świecie i z doświadczenia Ci powiem. Zależy do jakiego hotelu jedziesz. Przeważnie dają też żel. szampon, jakies chysteczki... Weż tylko ręcznik na plaze i basen. Pozdrawiam

Gość ejbisi
Takich do ciała nie bierz, ale weź jeden na plażę taki do leżenia na piasku.

Gość dzikie węże
ja np wychodzę z założenia ze łózko i wanna/prysznic (w tym reczniki) jednak sa stricte osobiste i intymne w hotelu 5* (chyba ma tyle, nie chcę robić reklamy więc nie podaję nazwy) w wiśle uzywałam z wielką przyjemnością; byłam raz w jednym takim 3* (klasyfikacja polska, inne rejony Polski) to reczniki byly chyba od 20 lat używane przez klientów, zuzyte do tego stopnia ze nawet z dziurami. Kolory wyblakłe, sztywne i szorstkie ... całe szczescie ze wzielismy swoje :) w innym 3* warunki nie odbiegały od tego 5* zanim nie zobaczysz na własne oczy, mozna tylko sie domyslac jak jest. Ja biorę własne, bo niektóre hotele nie mają ręczników na wyposażeniu (ale to mozna obrócić na plus - zawsze mozna zrobić zakupy a i pamiątka zostanie ;))

dzięki, chyba zrobię tak jak radzicie - tylko ręcznik na plażę. a co do miejsca, to lecę do hotelu Miramar hammamet.

Gość dziwni jestescie
i tak zrób. a Hammamet jest super!!!! polecam!!

Gość dziwni jestescie
i tak zrób. a Hammamet jest super!!!!!!!!! Polecam! Miłego uirlopu1