Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farfallina19

rODZICE NIE AKCEPTUJA PRZYSZŁEGO ZIĘCIA

Polecane posty

Gość jak mozesz dyskutowac z kims
kto na innych topikach obraża wszystkich dookoła? :o

Gość to twoje zycie a nie rodziców

Gość betka_788
No dziewczyny podjęłam decyzję... Podjęłam decyzje o wyprowadzce, myślałam że z miesiąc sbie dam i coś poszukam. Ale jak wróciłam wczoraj od Darka to była awantura i usłyszałam, że do pierwszego mam sie wyneść skoro taka krzywda mi sie dzieje. No i teraz na łapu capu, proste to nie jest jak sie chce wynieść coś znaleźć. Szukamy wspólnie, dzwonimy, jeździmy i u niego (mmieszka 30 km ode mnie) i u mnie poruszyłam kontakty. Powiedzeli mi rodzice że mnie nie wyganiają, ale mama powiedziała powiedziała że ja sie z nim spotykać nie będę, bo ona sobie tego nie życzy . Nech sie nie wtrąca, nie odzywa, ale to mało nie mogę i już. Boje sie ale chyba trzeba iść za ciosem

Gość ahyhhh
Ehh a moją dziewczyne rodzice nie akceptuja bo jest otyła :(

Gość betka_788
Ludziom zawsze coś nie odpowiada, po prostu wygłupy im w głowie. Wiem, że to jest problem dla ciebie. I rozumiem ciebie. Ale tak to już jest. Nie łam się po prostu i nie poddawaj. Kogo kochasz to twoja sprawa.

Wiecie co sami nie wiedzą ci ludzie czego chcą, jak nie to to tamto, wszystko by chcieli idealnie,żeby tylko było po ich myśli niekońiecznie zważajac na nasze uczucia....Ja nie wiem dlaczego któś ma mi się wtrącać jak wyglada mój chłopak, czy czyjaś dziewczyna....Gruba czy chuda, wysoka czy niska to już wogóle nie jest powód do tego,żeby przekreślać zwiazek swojego dziecka.....ja nie wiem gdzie sie podziały ich rozumy, bo zachowuja się tak jak by ich wogóle nie posiadali....