Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytam bo co

Zaraz mnie tu zjedziecie, ale czy dodawał ktoś kiedyś...

Polecane posty

Gość spytam bo co

krople krwi z miesiączki do napoju faceta? czytałam to tu i podobno jeśli facet to wypije to jest na na wieki nasz. Poważnie pytam, zrobił to ktoś?

Gość Maaarcinek
buhahahhahahhahahha

Gość ejbisi
Hehe o fuu... nie słyszałam o tym, ale jak patrze na żonę mojego znajomego, z ktora jest nie wiem po co i jakim cudem sie w niej zakochal to mam wrazenie ze ona uzyła tego czy innego typu czarow.

Gość dżamalka
babcia mi kiedys opowiadala te bzdety heehheee :)

:o To to jest przesąd, ale jeśli chcesz, zeby naprawde z Tobą był na zawsze, to jedynym napojem jaki moze was połączyc jest jego nasienie, podoawane dosutnie, prosto z dystrybutora :classic_cool:

Gość po pierwsze to
obrzydliwe:o po drugie to obrzydliwe:o po trzecie to chyba kurwa niezbyt zdrowe i higieniczne:o

Gość noxxxman
omfg!! nie chciał bym być twoim facetem a jakbym się dowiedział że takie coś mi zrobiłaś dałbym ci w pysk i poszedł w siną dal ! Co za kretynka z ciebie!

O MATKO NO NIE SŁYSZAŁAM ALE TO JAKIEŚ DZIWNE PRZEPOWIEDNIE,OCZYWIŚCIE BEZ OBRAZY ALE NIE WIEM CZY BYŚ BYŁA ZADOWOLONA JAK BY FACET CI NALAŁ CZY SIE NO WIADOMO CO DO HERBATY ABYŚ BYŁA Z NI NA WIEKI....

Słyszałam o tym i ponoć to skutkuje, a poczatków należy szukać w czarnej magii- serio i to 200-300 lat do tyłu, moja kumpelka siedzi trochę w historii tych czarów- marów.

panowie uważajcie wystarczy kropla krwi z pochwy!!!!!!!!!!!

Gość spytam bo co
wiem ze to obrzydliwe, ale 2 krople nie zaszkodza;) a podobno działa... zrobil to ktos, albo slyszal o tym?

jak dobrze ze faceci nie maja takich pomyslow:) nie chcialabym byc w skorze Twojej ofiary, najpierw driny z domieszka krwi niedlugo dojdzie laleczka voodoo i te inne brrr:/

działa, nie działa... nie wiem, ale słyszałam, ze czasami... z tym, ze panna, która tak zrobiła, pożałowała- facet okazał sie palantem, mimo, ze wcześniej za nim latał, ale tak to jest, kiedy chcemy wpłynąć na kogoś za pomoca magii- zawsze obraca się to przeciw nam.

Gość Ktoś175
Moja porąbana ciotka tak zrobiła swojemu mężowi. I tak od niej odszedł więc takie praktyki to zwykła bujda, poza tym to obrzydliwe i trzeba chyba mieć jakieś kompleksy, żeby uciekać się do takich rzeczy.

Ja Cię nie zjadę :P ja się posmarkałam ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D Faceci wyrazy współczucia :D:D:D Jak pomyśle co pijecie :O:D:D:D:D:D odpadam:D🖐️ ps. Rada dla facetów ..zacznijcie samodzielnie przyrządzać napoje :classic_cool:

Gość spytam bo co
jak to zadziala to umre ze szczescia :D

Gość spytam bo co
zobaczymy:)

Gość lepsze włosy
troszeczkę swoich włosów spalić i ten popiół wsypać mu do napoju - najlepiej mocnej kawy bo inaczej będzie spalenizną jechało! ;-) ;-) ;-)

Gość spytam bo co
z tymi wlosami serio? a tej krwi slyszalas?

Gość lepsze włosy
serio - kiedyś - a pewnie jeszcze i dziś - wierzono w takie zabobony. Mogę zagwarantować na 1000% - to nic nie daje.

Gość spytam bo co
nic nie daje ? to próbowalas?

Gość stahuwielkapala z gompki
cale zycie sadzilem ze jestem najbardziej pojebany w tym kraju... a tu mnie kolezanka sympatycznie zaskoczyla

Gość to juz lubczyk
nie wystarcza? :classic_cool:

Gość to was zaskocze
zastanow sie czuy go chcesz, bo jak to zrobisz nie odczepi sie, ja juz 7lat nie moge sie pozbyc kogos komu to zrobilam

Gość ja żałuję
zrobiłam tak kiedyś, już byliśmy po ślubie, potem był okropny, pił. bił, ale nie chciał odejść, zazdrosny był jak diabli. Rozeszłam sie z nim, ale wciąż mnie nachodził , groził. krzyczał. że zawsze będę jego... dopiero śmierć nas rozłączyła. NIE RÓBCIE TEGO NIGDY.