Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmnmmmm

kłopotliwe wargi???

Polecane posty

Gość hmmnmmmm

Jak to jest, czy duże wargi sromowe mogą przeszkadzać w sexie??? Chodzi mi o takie wargi gdzie te wewnętrzne wystają poza zewnętrzne (np moje wewnętrzne mają przy wejściu do pochwy jakieś 2 cm czyli ok 1 cm wystają poza wargi zewnetrzne) Pytam bo przede mną pierwszy raz! Czy wargi mogą zawijać się jakoś, wchodzić do środka przy wprowadzaniu penisa??? Czy trzeba je przytrzymywać przy wkładaniu???? A potem, w czasie ruchów peniasa - czy trzeba je przytrzynywać czy coś w tym rodzaju???!!!

Gość hmmnmmmm
ale ja dzifką nie jestem więc ucinać nie będę.... :P a tak na serio? ktoś normalny może się wpowiedzieć???

Gość Leśny
Jak by to ująć..... do zakonu zostało ci tylko iść :P A na poważnie, nic nie trzeba robić, takie warg to wcale nie są duże wargi. Jako że to pierwszy raz to jeśli dla niego to też będzie pierwszy możesz je rozchylić palcami przy zdobywaniu twierdzy :P by biedak miał ułatwione zadanie i nie trafił tam gdzie nie trzeba ;D

Gość hmmnmmmm
nie, dla niego to nie bedzie pierwszy raz ale nie wiem jak byla zudowana jego poprzednia partnerka... :/ nie to, że twierdzę, że on nie będzie umiał sobie poradzić z wejściem ale takie "rozchyanie" bedzie dla mnie strasznie krepujace... stad pytanie... zwłaszcza, że te wargi są spore bobliżej łechtaczki są jeszcze większe :( załamka z nimi :(( A czy takie wargi moga przeszkadzac jeszcze w czasie juz samego sexu??

Gość królowa życia86
Mam duże wargi sromowe i jakoś mi nie przeszkadzają w niczym. nic nie trzeba rozchylać. nie bój się facet znajdzie wejście.

Gość a robil ci juz minete
to chyba wie jaka masz cipke :-O

Gość głos ogółu
"A czy takie wargi moga przeszkadzac jeszcze w czasie juz samego sexu??" - Mogą. Jak je za często będziesz rozchylała palcami, to sie przeziębisz od przeciągów. A na poważnie- to wyciągnij je sobie do przodu i zawiąż na kokardke na plecach, tuż ponad tyłkiem.

Gość onajola
Wargi sromowe nie przeszkadzają w seksie. Ale jeżeli to był bardzo długi i ostry seks, to po nim mogą trochę nabrzmieć. więc sie nie przestrasz.

Gość hmmnmmmm
nie - nie robił mi minety - to bedzie nasze takie pierwsze nazwijmy to poważniejsze zbliżenie - nie wiem czy będziemy już tego wieczoru sie "sexili" ale wcześniej czy później przyjdzie ten moemnt wiec jak z tymi wargami??? może sama powinnam je rozchylić? - zenujące ale... :(

Gość zielooone jabluuuuszko
jeśli planujecie seks, pewnie bawiliście się...już:P raczej.. To on nie widział twojej ....? A chcesz sie seksić? hmm?

Gość hmmnmmmm
jak to ktrÓre??? a ty masz wargi "ustne" wewnętrzne i zewnętrzne?????? ;)

Gość onajola
czym ty sie przejmujesz. Jak będzie trzeba to on trafi tam, gdzie trzeba. Czerp radość z bycia ze swoim facetem, a nie kłopocz sie swoimi wargami sromowymi :)

Gość zielooone jabluuuuszko
Aha, nie widział jej. YHYm. Mi się wydaje,że nie musisz rozchylać, przytrzymywać. Jeśli będzie miał problemy ( w co wątpię, bo jak jest się dobrze zwilżonym to nie ma problemu) to rozchylisz i już. Chyba go kochasz skoro to będziesz z nim robić więc nie stresuj się takimi szczegółami, drobnostkami. Jeśli kocha-zrozumie i nie będa mu przeszadzały wargi.

Gość hmmnmmmm
zielone jabluszko - nasze "zabawy" jak do tej pory nie pozbawily nas jeszcze dolnej czesci bielizny ;) tj jeżeli już coś to przez bielizne - ale to tylko takie delikatne głaskanie było - zastanawiam sie co bedzie jak zechcey (a chcemy) pójsc dalej - nie wiem jak daleko zajdziemy przy najblizszej wspolnej nocy - zobaczymy, jak daleko bedziey chcieli może skończy się na pieszczotach ręką, może na oralnych a może "poniesie nas do końca"... dlatego juz teraz chcialabym znac odp na to pytanie...

Gość kontrola biurowa to wie
bo jest dziwką :) (sam tak napisał)

Gość nic nie rob
absolutnie nic. jeszcze nie spotkalam faceta ktory by sobie z tym nie poradzil:)

Gość hmmnmmm
a masz takie???

Gość oko oko
jak na moje oko to nos przez tydzien te same majtki ale tak, zeby te wargi w nich byly rozchylone na zewnatrz. po tygodniu ci tak zostana i nie bedzie problemu!

Gość hmmnmmm
zabawne... :/ dla mne to na serio problem - kto odpowie???

Gość hmmnmmm
nikt? :(

Wytłumaczę Ci prosto! Jak nie wystają spoza majtek, to nie musisz się przejmować!

Gość oioib
najwazniejsze abyś byla dobrze podniecona i nawilżona, a na pewno nic nie bedzie sie zawijac, nie trzeba nic trzymac. Mozecie sobie pomoc żelem KY. Moze sprobujcie na poczatek samych zabaw z tym żelem (albo innym), też dostrcza fajnych wrazen, kiedy sie masuje intymne miejsca.

Gość karoolek
nie no zaraz - co komu sie podoba - bo mnie takie wargi podobają sie wrecz wysmienicie ! uwielbiam taki widok i jak fajnie sie taką cipkę piesci caluje jak i lize , jesli wargi mniejsze sa w srodku warg wiekszych to kicha !!! ale to moje zdanie !! wiec sama widzisz

Gość oioib
mnie osobiscie wlasnie takie wargi podniecaja i sa sliczne

Gość karoolek
W KWESTI PRZESZKADZANIA -- NIE MA TAKIEJ OPCJI !!!

Gość hmmnmmm
a byliście już kiedyś z konietą o takich wargach??? i nie podwijały się one do środka przy wkładaniu penisa? nie trzeba byo ich przytrzymywać/rozchylac na boki?????

znów ten sam problem? Jest już taki temat i tam czytać sobie:P