Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmnmmmm

kłopotliwe wargi???

Polecane posty

Gość hmmnmmm
mi niechodzi o opinie czy takie wargi sa ładne czy brzydkie (a temuu służy wspomniany temat) tylko czy nie przeszkadzaja w sexie...

Gość oioib
nie trzeba bylo, a powtrzalismy na rozne sposoby i z nogami rozstawionymi na boki, jak i ze zlączonymi i bylo fajnie obojgu. zreszta ona miala juz tez jakies tam doswiadczenie, ale zupelnie o tym nie myslelismy, ze mialoby sie cos zawijac.

Gość mamtakądziewczynę
Nie dość, ze wargi sromowe mojej kochanej nie przeszkadzają w seksie, to powodują dodatkowe odczucia na penisie w trakcie seksu. Jak dla mnie SUPER.

jestem żonaty już 18 lat z kobietą obdarzoną, i przez te tysiace stosunków nigdy nie przeszkadzały i nie przeszkadzają. W sytuacji, kiedy były takie dni, że orgazm tuż, tuż, ale nie może zaskoczyć, żona wskakiwała na jeźdzca, a mając wargi duże wystarczyło trochę, ruchów i orgazm przychodził napewno. Problem , trochę przed okres, jak trochę sucha, no moja luba tak ma, ale po okresie, takie wargi to skarb, a minetka, to już cud miód i orgazm.

Gość hmmnmmm
dzęki za odpowiedzi.... hmmm... może i mojemu facetowi spodobają się te moje wargi i nie będą nam w niczy przeszkadzać... :)

Gość uppppppppppppppppp