Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maraqja

Niższy chłopak..

Polecane posty

Witam. Od paru miesięcy jestem z pewnym chłopakiem,którego kocham.Świetnie się dogadujemy,odpowiadają nam masze charaktery. Jest tylko taki \"problem\" - on jest ode mnie niższy,jakoś o pół głowy..ja mam 170. Strasznie przeszkadza to mojej matce,ojcu mniej.Ale sam fakt,że śmieją się z jego wzrostu jest dla mnie przykre,bo mi osobiście raczej nie przeszkadza ta różnica. Chodzę w płaskich butach,ale różnica jest widoczna..i czasem wygląda to pewnie komicznie..nie wiem co robić.Angażować się w to mocniej,czy lepiej od razu zrezygnować?Nie chciałabym sprawić mu przykrości później,jak już będziemy ze sobą maksymalnie mocno związani. Wyraźcie swoje zdanie..

Gość Smierdzace kapcie z zirlandii
Mnie ogólem też coś takiego przeszkadza i to nie jeste fajne :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Ale nie rozumiem. Kiedy się kogoś kocha,to zwraca się uwagę na tak przyziemne rzeczy jak wzrost?

Gość dziewczyna zdolnego śląska
moje zdanie: jeśli go kochasz to nie przejmuj się jego wzrostem Czy to Twoja matka z nim jest czy Ty? Ty. Olej co mówią inni.