Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeemu

CZY ZAWSZE TAK JEST

Polecane posty

Gość czeemu

CZY ZAWSZE TAK JEST, ŻE PO PARU LATACH ZWIĄZKU POZOSTAJE PRZYZWYCZAJENIE? :( SMUTNE TO JEST, ZE KIEDYS BYŁO TAK PIĘKNIE A TERAZ ....

Gość ale trafiłaś w temat
też tak mam

Gość czeemu bo temu
bo temu i bedzie gorzej heehehehehehee ps. znam odp.

Gość czeemu
TU NAWET NIE CHODZI O NUDE... JESTESMY RAZEM 3,5 ROKU I NIE WIEM KIEDY MI TO UMKNELO :( NIE POTRAFIE SOBIE PRZYPOMNIEC TEGO MOMENTU KIEDY ZACZELO SIE TAK DZIAC:( WIEM ZE ON MNIE KOCHA ALE JAK MYSLE O MOICH UCZUCIACH TO NIE WIEM CZY TO JESZCZE TO CO KIEDYS CZY TO NIE TYLKO I WYLACZNIE PRZYZWYCZAJENIE :( ZLE MI Z TYM

czasem obie strony chcą ale nie majś sprzyjających warunków, np. rodzice w domu, brak kasy itp i magia znika a rozgoryczenie się rodzi

Gość czeemu
głupie to jest bo zdaje sobie sprawe, że początki nigdy nie trwaja wiecznie i związek przechodzi przez rozne etapy ale mimo wszystko jest mi zle :( nie chce sie z nim rozstawac ale czegos mi brak i smutno mi z tego powodu :(

Gość czeemu bo temu
sorki ale tak pierdolicie patrzec z czego sie zyje

a wogóle najgorzej jest gdy oprócz nudy i przyzwyczajenia istnieje osoba trzecia, nie mówie od razu ze się zdradza... ale rozum swoje serce swoje

Gość czeemu
akurat jezeli chodzi o osobe 3 jestem pewna ze jej nie ma (choc pewnym na 100% nigdy nie mozna byc)... najgorsze jest to ze gdy mowie mojemu facetowi o tym ze nie jest jak kiedys i ze zle mi z tego powodu to twierdzi ze przesadzam i ze szukam sobie problemow na sile :( a mi dalej jest zle i jestem z tym sama

Gość czeemu
chodzi mi o to czy zawsze tak jest czy moze to nie to? :( czasami jak widze staruszkow ktorzy trzymaja sie za rece to mi sie plakac chce :( oni nie wygladaja na przyzwyczajonych do siebie a raczej na kochajacych siebie ludzi...

czasem młodzi ludzie maja obowiazki takie jak praca i pomaganie rodzicom, którzy sa pasozytami i zatruwają życie i wtedy nawet na rozrywki wielce kulturalne lub zwykłe jezioro nie ma szans

Gość czeemu
bonnie widze, ze mamy podobna sytuacje :(

nom tylko u mnie oddatkowo jest ktoś z przeszłości o kim non stop myśle a kto był miłością mojego życia a jest starszy o 15 lat, lecz w związku mi dobrze, kocham go, wiec po co zmieniac cos co jest dobre ... :) staram sie wierzyc w to ze mam racje

Gość czeemu
moze to wlasnie o to chodzi, ze trudny zycia codziennego zabijaja ta milosc? byla taka sytuacja jakis czas temu, bardzo trudna ktora wydaje sie ze nas zespolila a tak naprawde po tym wszystko sie zmienilo

melni111, na wszytsko można przymknąć oczy gdy jest się szalenie zakochanym, ale jesli jest to uczucie bez fajerwerków, zwiększa sie poziom niezadowolenia z życia a problemy wydają się większe

Gość czeemu
ale chodzi wlasnie o to, ze przetrwalismy te trudne chwile i powinno nas to umocnic a wydaje mi sie ze stalo sie na odwrot...

bo jak wyżej napisane zostało: "milość to praca którą wykonuje sie całe lata", tak więc miłość to wzajemne oddanie szacunek, a nie tylko motylki w brzuchu, dlatego może czasem warto trwać w tym związku

Gość czeemu
teraz to mam dopiero zwałe :(((

Gość czeemu
ale to nie jest jeden glupi problem ktory sie natrafil i wszystko zepsul, od samego poczatku mielismy i dalej mamy pod gorke! a mi w koncu przestalo starczac sil na to wszystko... przykre to ale czlowiekowi przychodza mysli do glowy w takich chwilach ze moze czeka na niego jeszcze cos lepszego w zyciu... ale z kims innym :( czy nigdy tak nie macie?

Gość czeemu
nie chce tego wszystkiego rozgrzebywac bo mialo byc o przywiazaniu a zaczynaja wychodzic inne sprawy o ktorych nie chce rozpisywac sie bo jeszcze bardziej sie zasmuce :(

nie smuć się.. ja zawsze mówię że na problemy najlepsza jest rozmowa z facetem, choćby miała nie rozwiązać problemów, chyba ze ten twój nie jest typem z którym można pogadać..

Gość czeemu
w tej chwili chodzilo mi o to, ze nie jest jak kiedys i przykro mi z tego powodu, on tego nie widzi i nie ma problemu wg niego... ale zalozylam ten topic i zmusilo mnie to do powrotu myslami do spraw z przeszlosci i zaczynam dostrzegac ze to wlasnie moze o to chodzi