Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość do a ja wygrałem życie
witaj, milo cię zmow widziec

Gość ciekawa opinii waszych
samotni od zawsze, a jak sobie radzicie z brakiem seksu? sami czy może robicie to z kim popadnie aby sie tylko zaspokoic?

"do a ja wygrałem życie witaj, milo cię zmow widziec " prędzej czytać... ale to wątpliwa przyjemność i niska wartośc artystyczno-informacyjna "samotni od zawsze, a jak sobie radzicie z brakiem seksu?" seks? a co to?

Gość ciekawa opinii waszych
no, ale nie mow ze sie samoniezaspokajasz przeciez wowczas to normalne

Gość lolyta233
a ja wam powiem ze mialam kulku facetów w swoim zyciu , z ostatnim zerwałam w kwietniu związek trwał rok , mial 26 lat a zachowywał sie jakby miał o połowe mniej , miałam wrazenie ze wychowuje dziecko ,nawet nieznał sie na antykoncepcji zabezpieczaniu itd i teraz STWIERDZILAM ZE LEPIEJ BYC SAMEJ bo nie ma sie kłopotu i zmartwień obym tylko sie nie zakochała powiem wam ze to tak z początku jest ładnie pięknie wszystko a potem wychodzi "prawdziwe ja" ...

Gość monika z deluczczi
a co z seksem? sama to robisz?

Gość lolyta233
jak narazie wytrzymuje ,

Gość zbyszek z radomska
a nie przyszło wam do głowy, że tomek moze byc gejem? on tylko pisze ze nie ma dziewczyny, ale przeciez moze miec chlopaka nie

Gość bvcert
ja nie mam dziewczyny bo jestem biedny . NIe moge sopie pozwolic na wpadke , bo nie mam pracy. Dlatego laski mi nie sa potrzebne.

Gość lolyta233
bvcert --> a ile masz lat jesli mozna zapytac? pracy nie mozesz znalezc , gdybym nie mogla znalezc pracy to poszłabym nawet do tesco gdzies na wykładanie towaru itp

Gość bvcert
ale ja nie bede robil za grosze . Zreszta pracy nie szukam

Gość lolyta233
według mnie lepiej jest miec te "grosze" niz NIC

Gość cóż..
ja nie mam dziewczyny bo jestem biedny . NIe moge sopie pozwolic na wpadke , bo nie mam pracy. Dlatego laski mi nie sa potrzebne. heh ;] bedac bogaty mogłbys sobie pozwolic na stado "lasek"?? i stadno "wpadek" ? piszesz jakbys na głowe upadł nigdy nie łączylam milosci z gruboscia portfela jakie czasy nastaja dziecko bedzie oznaka czyjejs zamozności....

Gość tamariiiiiiiiiiiiiiii
niepierdol

Gość bvcert
ale biedni nie moga miec dzieci , bo nie sa w stanie zapewnic im warunkow jak wakacji na malediwach itd. DLAtego ja sie juz z tym pogodzilem , ze nie bede mial dziewczyny

\"DLAtego ja sie juz z tym pogodzilem , ze nie bede mial dziewczyny\" przez to, że jesteś biedny to masz więcej niż tylko dziecie... 1. gorsze ciuchy - źle sięprezentujesz 2. brak bezpieczeństwa - co 2 temat tu ktoś pisze, że facet musi zarabiać duzo 3. pewnie brak wszelkich drogich zabiegów w stylu prostowanie zębów 4. kiepskie wykształcenie dodatkowe bo nie zrobiłeś 100 kursów płatnych 5. brak samochodu - to już przegrana na maxa w oczach sporej częsci społeczeństwa 6. brak kasy na imprezy, resturacje, prezenty ---------- 7. i wiele innych :classic_cool: zanczy duży - do jakiejkolwiek atrakcyjnosci bo to kosztuje :P

Gość cóż..
szczerze nie sadze bym kiedykolwiek wyslala dzieci na takie wakacje ... ale to nie znaczy ze sie nie zdecyduje na nie... warunki jako takie uwazam ze bede im w stanie zapewnic mam w koncu dwie rece... i serce....

brak urody, niski wzrost, czy i kiepsko platna praca nie są przyczyną braku dziewczyny. ci wszyscy faceci, ktorzy są samotni, tak naprawdę mają jakies wewnętrzne zahamowania, problemy w relacjach z drugim czlowiekiem. nawet jesli jakas dziewczyna zwroci na was uwagę i tak ją odepchniecie, bo przyjdzie wam do glowy, ze się z was tylko nabija.

Gość
Ewentualnie odepchnięta jest takim pasztetem, że w największej desperacji rezygnujemy :P

Gość zbyszek z pawonkowa
całe życie pewnie na ręcznym tomcio jedzie ale z drugiej strony lepiej na recznym niz wychowywac gromadke dzieci

"brak urody, niski wzrost, czy i kiepsko platna praca nie są przyczyną braku dziewczyny" "nawet jesli jakas dziewczyna zwroci na was uwagę i tak ją odepchniecie," już widzę setki dziewczyn zwracające uwagę na brzydkiego, niskiego, nie ciekawego, nudnego, mało wygadanego, itd... no dobra :O bądźmy szczerzy... jakaś się pewnie znajdzie, bo są ludzie bez gustu, ale wszelkie pomysły jej przejdą bo kontakcie z jakże nieciekawą osobowością

Gość ofe rma
"nawet jesli jakas dziewczyna zwroci na was uwagę i tak ją odepchniecie" to dlatego że jak to mówił gaucho marx "nigdy nie wstąpię do klubu tak nędznego, że zgodził by się przyjąć nawet kogoś takiego jak ja".

do----->a ja wygrałem życie dlaczego z uporem maniaka upierasz sie, ze jestes nudny? wszystko zalezy od tego, co się komu podoba. zeby miec cos ciekawego do powiedzenia wystarczy się tylko czyms interesowac. wielu ludzi jest malomownych i mają partnerow. jezeli masz ciagle naburmuszoną minę , nigdy się do nikogo nie usmiechasz, siedzisz ciagle w domu, to rzeczywiscie masz marne szanse na poznanie kogokolwiek. nie mowi się nigdy zle o sobie, bo 1 to nieprawda, 2 mozna to wmowic sobie i innym. i jeszcze jedno; nigdy nie uda ci się z nikim zaprzyjaznic, jesli nie polubisz siebie.

Gość pasztecik nade pasztety
:D:D:D:D:D:D:D urzekła mnie Twa histeria ;)

Gość pasztecik nade pasztety
pozwól że tak spytam stać Cie na kawe jacobs i kwiatka z polnej ląki ?:D

Gość zgadyzgade
a moze tomek to facet pelen kompleksow? ile masz cm na penisie?

\"dlaczego z uporem....\" bo to prawda \\\'wystarczy się tylko czyms interesowac\" no to już nie mam szans \"nie mowi się nigdy zle o sobie\" a jak to prawda? \"nigdy nie uda ci się z nikim zaprzyjaznic\" to raczej ktoś musi lubić ciebie, czyli musisz być........................

nie wiem co się w twoim zyciu wydarzylo, ze masz tak niskie poczucie wlasnej wartosci. zawsze masz jakis wybor, mozesz wplynąc na swoje zycie, probowac cos zmienic (wiem, ze to jest trudniejsze) albo nic nie robic...i tak jest najlatwiej.

"masz tak niskie poczucie wlasnej wartosci" w żadnym razie niski...... adekwatne do moich osiągnięć czy tam mnie jako osoby "zawsze masz jakis wybor" taaaaaa jasne :O "mozesz wplynąc na swoje zycie" w ograniczonym zakresie... jak każdy, wyżej d*** nie podskoczysz