Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość
To sam sobie zaczernij jakąś jego wersję

Gość oferm ma
"Cheche oferma ma na ch*ju spację" no co za wulgarne dziewuszysko, i przyłazi i tych prawiczków deprawuje :D

Gość
"no to czego tu żałować... że jak byś z nią był to by się obcałowywała albo i coś innego z wszystkimi innymi którzy by się nawinęli " Ale ja nie mam takich problemów. Wiadomo - 21 lat ma dziewczyna a, że w zakonie się nie chowała to jakie ja mam prawo do jej przeszłości? Wszyscy których znam juz sparowani część pożeniona jeszcze inni mają termin na lato tego roku taką świetną dziewczynę spotkałem i chuj to wszystko strzelił

Gość
Dziękuję za to, że łączycie się ze mną w bólu panowie Nawet prochów nie mam pod ręką w takiej sytuacji przynajmniej miałbym odlot a tak mam mega-doła. Skoczę po te 0,5l i upiję się w samotności

Gość oferm ma
przestań ją chłopie gloryfikować. najwidoczniej nie była taka świetna skoro całowała się z tobą a jakiegoś chłopaka miała.

Gość
Teraz to moja karta przetargowa. Nie gloryfikuję jej. Po prostu sądzę, że jestem jej najlepszym wyborem (egoistyczny skurwiel ze mnie, co?)

Lelouch Lamperouge--a dlaczego jestes jej najlepszym wyborem? Bo nie łapie co masz takiego czego inni nie mają,skąd wiesz ze zapewnisz jej coś co zapewni szczęscie.I dlaczego akurat to ona jest tą którą jej chcesz to wszystko chcesz dać?

Gość
:D Ja muszę jej tylko pomóc to sobie teraz uświadomić. I nie zamierzam przepraszać za to do czego się posunę.

Miałam przyjemność użerac sie z takim jak Ty. Radze Ci jej dać spokój bo szacunku w niej nie wzbudzisz tylko obrzydzenie:) no ale ja sie nie znam bo jestem kobietą

bo walczyć to pewnie mają ci fajni i atrakcyjni żeby podbudować takiej ego... ci mniej atrakcyjni i mniej fajni, znaczy stare prawiczki albo inni nie mający nigdy dziewczyny, mogą być najwyżej żałośni :O taka karma

Gość
*Sami* a dlaczego nie wolno mi się za takiego uważać? Przecież jej tego nie powiem: słuchaj skarbie, jestem najlepszy dla ciebie. To taki wewnętrzny mechanizm co sprawia, że czujesz się pewniej. To radzisz mi zwiesić głowę i zrezygnować za każdym razem jak usłyszę "mam chłopaka"? Może jest z nim bo nie trafił się nikt lepszy albo jest tylko zapchajdziurą w oczekiwaniu na kogoś lepszego? (znamy się od października)

Gość oferm ma
no ale nie wiemy kim jest lelouch. niech robi to, co uważa za najlepsze dla siebie. choć ja naprawdę nie wiem co w ogóle znaczą słowa "jestem najlepszym wyborem". ale może tak faktycznie jest i laska tylko czeka żeby coś zrobił? kto wie, kto wie.

Gość do oferm ma
13:01 mod_errata ofer mma, twoj czarny nick czeka pod adresem kafemoderacja@firma.o2.pl Wystarczy poprosić o hasło do nicka. Jeśli chcesz być cały czas pomarańczowy też wystarczy poprosić moderatora o to, zrobi tak, że nick ''offerma'' będzie pomarańczowy ( bez możliwości zahasłowania). Będziesz miał jedną wersję nicka a nie co tydzień inną ;)

Lelouch Lamperouge--przyznam sie ze nie wiem za bardzo o co biega,ale jesli ma chłopaka tzn ze juz wybrała Tłumacząc z kobiecego na meski tamten okazał sie ciekawszy od Ciebie. Zdobywanie to głupota nie ma sensu. lepszy jestes bo jestes prawiczkiem i robisz grzeszne rzeczy TYLKO Z LOVE?

Gość
Jakie głupstwa? Zerwać hamulce i walczyć o swoje szczęście to "głupstwo"? Rezultatów nie będzie jak nic nie zrobię. Tyle wiem na pewno. A ja wygrałem: na skali atrakcyjności to dałbym sobie 6/10. Dzięki bogu dziewczyny nie lecą tylko na wygląd a jako, że się migdaliliśmy to już jestem o krok do przodu.Ogólnie to nudziarz ze mnie. Nie imprezuję i nie chodzę po klubach.

\".Ogólnie to nudziarz ze mnie. Nie imprezuję i nie chodzę po klubach.\" no to za to masz już -4 do atrakcyjności (ogólnej) :D no pewnie poza wrażliwymi domatorkami nudziarami... ale takie podobno się nie migdalą po 3 miesiącach... przynajmniej tak mówią

Gość
"jesli ma chłopaka tzn ze juz wybrała Tłumacząc z kobiecego na meski tamten okazał sie ciekawszy od Ciebie. Zdobywanie to głupota nie ma sensu." Spadłem z łóżka. Taa wybrała. Wcześniej też miała jednego co też go "wybrała" i wiesz co? Już z nim nie jest. :D Ile to ja się naczytałem o odbitych partnerach/partnerkach innym. To żaden Hi-Tech trzeba tylko wierzyć, że się uda i działać. Skoro doszło między nami do tego co doszło to jednak w jej związku nie układa się aż tak jakby tego chciała. "lepszy jestes bo jestes prawiczkiem i robisz grzeszne rzeczy TYLKO Z LOVE?" - WTF? 4life - czy pisałem, że jej facet wyrywa chwasty w Holandii?

Gość
Spokojnie A ja wygrałem. Jakby co, to można schować dumę do kieszeni i odstawić szopkę pod nazwą pójście na zabawę (blech!!!) Trzeba czasem się poświęcić by dostać to co się chce. Poza tym nic nie wskazuje na to, że jest imprezowiczką. Póki co imponuję wiedzą i oczytaniem. :D:D:D

"czy pisałem, że jej facet wyrywa chwasty w Holandii?" to Ci umknelo :) moze chlopak zjezdza albo cos i pozostal jej strach przed ustrata czegos :P Ale ze sie kompletnie nie znam na milosci nie bede udzielal rad , zrobisz co uwazasz za stosowne :classic_cool:

Gość
Gościa nie będzie przez ponad rok w kraju

Lelouch Lamperouge zastanowiłes sie nad tym co piszesz? Dajmu na to cudem Ci sie uda i ją odbijesz.Liczysz sie chyba z tym, ze jakiś facet bedzie chciał ją odbic Tobie,gdyż bedzie myślał ze jest godniejszy od Ciebie. Ale Ty to przeciez popierasz;)

Gość
Nie mogę tego spieprzyć

Gość
Jasne, że to wiem. Ale kto nie ryzykuje ten nie ma