Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gdzie ten testosteron
wygrałem--->czego ja oczekuje od faceta właśnie ze mna tak jest że ja nie mam żadnego ideału bo niema idealnych ludzi i nie mam wymagań do mojego partnera biore i mam go takim jakim jest czyli zwykłym normalnym człowiekiem o ogromnym sercu i szalonym podejściu do życia:)

Takim osobom jak autor tego topicu, to już chyba nic nie pooże, chyba, że psychiatra... Wasz problem leży przede wszystkim w psychice i podświadomości!!!

Gość wygrałem
alibi jesteś pewna ???

Hakuna_matata bo jak tak patrzę to większość zainteresowań (a przynajmniej tego co z zewnątrz mogło by mi wydawać się interesujące) wymagają kontaktów z ludźmi albo raczej nie kontaktów tylko wejścia w mniejszym lub większym stopniu w grupę innych zainteresowanych... a coś takiego to mi się w życiu nie uda bo nie jestem osobą interesującą, łatwo nawiązującą kontakty itd... \"nawet jadąc autobusem możesz zagadać do dziewczyny \" wiesz to raczej niemożliwe :O jak zwykle nie mam o czym czy tam nie potrafię rozmawiać z ludźmi których widuję nawet codziennie w stylu szkoła, studia. praca... to na pewno znajdę temat z kimś całkowicie nieznanym :O jasneeeee pewnie z narzeczonym są efekty bo: jest interesujący, umie nawiązywać kontakty i pewnie wygląda ok ;) \"opinii na temat nurtujących cię problemów\" nie mam nurtujących problemów... a do swojego nudnego życia i fatalnej osobowości to bym się za nic nikomu w twarz nie przyznał :O więc nie ma mowy :D 🖐️

Gość juz daj spokoj
duzo ludzi ma nudne zycie i jedyna rozrywka jest alkohol i tv ale kazdy wstydzi sie do tego przyznac

Gość normalnie leżę

Gość to sobie nie przeszkadzaj

Gość fac.e.t
tomek rules

Gość mila brunetka
witajcie!!!!!!!!!!!

Gość vvvvv
no to już za późno żeby mieć

Gość
Wygrałem napisał prawdę: najładniejsze dziewczyny są pozajmowane zostały tylko ochłapy. Boleśnie się o tym przekonałem przedwczoraj

albo za brzydki jesteś, masz za mało znajomych i jesteś za nieśmiały więc każda powie, że ma już faceta/męża/dziewczynę a ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny 🖐️ i mieć nie będę bo jestem nieatrakcyjny dla każdej

Gość
Wiesz.. problem w tym, że wykazywała oznaki zainteresowania a potem przywaliła tekstem o chłopaku. A tak mi się cholernie podoba... Skoczę na pobliską stację, kupię pół litra i wypiję w samotności.

Gość
Nawet ja bym takiego numeru nie odwalił drugiej osobie. Najpierw robi nadzieję a potem z kopa w mordę. A za taką porządną dziewczynę się wydawała

stop albo druga możliwość jesteś na tyle zdesperowany, że nie odróżniasz relacji koleżeńskich od zainteresowania seksualnego :D i widziałeś coś co chciałeś widzieć jak się nie jest don juanem to lepiej w ogóle nei patrzeć

Gość
Cóż... z koleżanką raczej bym się nie całował :D a tutaj taka sytuacja miała miejsce Mam ochotę znaleźć tego gościa i powiedzieć mu o tym :D

Gość
i nie zachowywałem się jak zdesperowany ostatnio leciał w TV film o zazdrosnym o kobietę psychopacie zaczynam się bać swoich reakcji...

Gość oferm ma
ooo, stary topic się podniósł współczuje Lelouch 🖐️

hehehehe ile na tym topie nerwów zjadłam:p ale tutaj poznałam Ofermę;)

Gość oferm ma
no to już zupełnie tragedia :P

Gość
A ty oferma weź się w końcu zdecyduj na normalny nick. Potem muszę się jebać z googlem szukając tematów w jakich niektórzy z was uczestniczą bo tobie chciało się spację wcisnąć w innym miejscu niż dotychczas. Na chuj ta spacja?!

Gość oferm ma
bo mi co chwila jakiś baran zaczernia kolejną wersję nicka i muszę coś w nim zmieniać.

Cheche oferma ma na chuju spację:O :P no właśnie Oferma na co Ci ona:P

Gość oferm ma
no co za wulgarne dziewuszysko!!!!!