Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Masz racje Carton musi byc w sam raz:) O ile dobrze pamietam to lubisz brunetki sredniego wzrostu.

To wszystko jest takie że nie ma jednego punktu odniesienia. Musiałbym zebrać wszystkie obrazy. Jak dziewczyna jest jak beczka to odpada Ale czasem wygląda normalnie a twierdzi że jest za cieżka

łatwo trafić :classic_cool: 170 cm, brunetka, proporcjonalna budowa, ładna, uśmiechnięta, zabawna, lubiąca tańczyć, mająca własne mieszkanie i chcąca się tylko spotykać, średnie piersi, nie nalegająca na wspólne zamieszkanie, szybka do łóżka :P

a ja wygralem palnij sobie w pusty leb:P JESTES projektem na bank

\' a ja wygralem palnij sobie w pusty leb JESTES projektem na bank\" nie rozumiem :O walnąłem z wyprzedzeniem wymagania cartoona (bo sami go pytała) bo podejrzewam, że w takikierunku pójdzie a ty już problemy robisz :O przecież cześć tych kryteriów była oczywista :D i sporo trafiłem jak widać :P

Wygrałem projekcie a Ty jakie masz wymagania? bo ze nieciekawa nudna to wiem ale wygląd ?

a juz sobie przypomniałam Wygrałem ze nie lubisz czarnych włosów...wiec ja odpadam:(:P

\" pie**olisz 3 po 3 i tyle\" bo nie mam nic ciekawszego do napisania :O 🖐️ \"bo ze nieciekawa nudna to wiem ale wygląd ?\" pewnie 170 i mniej wzrostu :P i waga nie wyższa od mojej :classic_cool: a tak to pewnie wystarczy żeby była zainteresowana i zdeterminowana i jako rasowy desperat i przegraniec w zupełności by mi to wystarczyło

Gość Co Wam odpierdala
z tym zabijaniem?

"z tym zabijaniem?" wygrany powinnien roztarzec ta kwestie bo jak tweirdzi : brak perspektyw na kariere , dziewczyne , sukses , udane zycie , zainteresowania.... To tylko zostaje sobie palnac w leb :o

\"brak perspektyw na kariere , dziewczyne , sukses , udane zycie , zainteresowania\" ale może uda mi się znaleźćjakąś pracę na miarę moich \"talentów\" i reesztę życie przesiedzę nawiedzając was na kafe :O 🖐️ \"se zabic?\" na razie tylko ty się tu zabijasz masz już jakiś fajny sposób?

Pani dobra rada musiala sie odezwac :o "ale może uda mi się znaleźćjakąś pracę na miarę moich "talentów"" siedzac na kafe i wypisujac wszystkie wady raczej pracy nie znajdziesz :)

no ale w grudbiu 2009 a nie teraz a ty napisales ze s ie zabijam jakby to terazniejszosc byla