Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

\" Nie wiem czy istnieje osoba , która nie ma żadnych nawet najdrobniejszych zaburzeń psychicznych. Jeśli tak to musi to być niezły czubek.\" ale można mieć drobne... nie zauważalna a można w wieku lat 25, 30, 35, 45, 60 nigdy nie być w związku, nie mieć przyjaciół itd...🖐️

Gość Co Wam odpierdala
No tak, fajny z ciebie charakterek. Ale dlaczego wymieniłaś tylko te negatywne cechy? Zamazujesz w ten sposób pełny obraz Ciebie samej. Każdy ma pozytywy, pochwal się także tym. Zresztą, to co jest niby złą cechą, dla niektórych może być pociągające, interesujące, choć pewnie niekiedy wkurzające.

Gość Co Wam odpierdala
Mam nadzieję, że o samobójstwie głupiej idei samobójstwa w grudniu?

ach to dlatego trafiam na zjebów bo widzą mój zjebany charakter,a tym normalnym nie daje szansy na zobaczenie pozytywów. spoko juz sie uzewnętrzniłam na dzis wystarczy:)

Gość Co Wam odpierdala
No nic, ja już uciekam. Miło się znów z Tobą rozmawiało Sami.

i tak Cie to nie obchodzi wiec po co te teksty kim Ty w ogole jetes? z pewnoscia Cie kojarze jak masz stalego nicka

jakos nie lubię zbytnio tych normalnych z niezauważalnymi wadami. Zawsze mam wrażenie, że coś ukrywają. Łatwiej mi sie dogadać z psychicznymi.

Gość CaRtOn NeTwOrK
o samobojstwie uslyszycie w grudniu 2009 - wpisujcie miasta

chcesz znaleźć kobietę przez net, żeby uprawiać z nią seks czy znaleźć kobietę do seksu przez net? Bo to jest różnica.

ale nastroje zmieniająsię jak w kalejdoskopie :O może te 4 buteli waleriany przestały działac bo 4 strony wcześniej pisałe że nie cche sexu szybko a teraz szuka pani na sex przez neta hmmmmmmmmmmm

Czy poznam przez net czy inaczej to nie ważne Ważne żeby w tym roku poznać koleżankę z którą będę uprawiał seks To ważne dla prawidłowego rozwoju

\"zamieść anons na kafe, napewno sie jakaś znajdzie\" a nie lepiej na jakichś randkach czy innych anonsach towarzyskich? \"Ogólnie to szukam przyjaźni z pieszczotami \" w takim wieku to wypadało by już szukać na dłużej :P

Gość klakosz
*Sami* - ciagnie Cie do prawiczow, zamiast wziac sie do roboty i ich rozprawiczyc, tylko dyskutujesz :D A moze czekasz, az oni to zaproponują?

a nie lepiej na jakichś randkach czy innych anonsach towarzyskich Tam by musiał zaczynac od początku a tu już ma pewien wyrobiony image :)

Ciągnie mnie bo przy nich nie czuje sie zjebana i nic mi z ich strony nie grozi... ich trzeba zdobywać,a mi sie nie chce tego robić. a seks z prawiczkiem to tylko z love albo pod wpływem %:P