Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

ja sie nie bede wieszac mam za ladna szyje i chce dobrze wygladac podczas pogrzebu

czy to nie próżność? tylko wiesz te sposoby które zostawiają ładne ciało przeważnie mają małą skuteczność... i dlatego udanych prób samobójczych ma 3 razy więcej mężczyzn niż kobiet

Gość próbą samobójstwa kobiety
chcą zwrócić na siebie uwagę, a nie naprawdę odejść z tego świata.

to nie proznosc spoko jak zmieszam wódke z nasennymi a potem podetne swojepiekne zylki i zamkne sie w lazience to nie bedzie zle:-o

Gość Co Wam odpierdala
Bosze, samobójstwo to naprawdę nie jest temat do żartów. Ludzie nie odbierają sobie życia z błahych powodów, bo ciężko się żyje. Robią to najczęściej w chwili załamania, mają problemy psychiczne, nie widzą żadnej nadziei itd. I to wszystko na raz. Każdy przechodzi gorsze chwile, wielu nawet ma myśli samobójcze. Ci najsłabsi to robią niestety. Wiem co piszę, nie róbcie sobie szopki z tak poważnej sprawy. Eh, zresztą po co ja to piszę :o, to forum jest i tak niereformowalne, a raczej ludzie tu piszący. Ale ogólnie to Was lubię w jakiś pokrętny sposób 🌼.

Gość Co Wam odpierdala
A Tamari Tobie to chyba naprawdę coś bije na dekiel w ostatnich dniach. Piękna (tak słyszałem), młoda kobieta z obiecującą przyszłością (w końcu po coś te studia robisz chyba) i takie rzeczy wypisywać. Domyślam się, że to niezbyt poważnie piszesz i pewnie masz te dni. Oj młoda, młoda.

zbrodnia to jest to co wypisujesz czasami zbrodnia na normalnosci:-O

JAK JA JESTEM piekna to ziemia ma ksztalt szescianu:-O nie sluchaj bredni na kafe tfuu nie czytaj znaczy

Gość Co Wam odpierdala
Hm, zbyt dużo pochlebnych opinii o Twojej urodzie słyszałem żeby Ci teraz zawierzyć na słowo :). Zresztą doskonale zdaję sobie sprawę jak krytyczne wobec siebie potrafią być kobiety jeśli chodzi o urodę właśnie.

jakie opinie? komikowi sie w miare spodobalam i santo (jemu akurat nie mozna ufac) lasek nie licze bo wiadomo:-O

"Robią to najczęściej w chwili załamania, mają problemy psychiczne, nie widzą żadnej nadziei itd. I to wszystko na raz." Cos w tym jest ale.. sa inne motywy samobojcow

Gość Tamari jest mądra piękna
i utalentowana. Dystyngowana i szlachetna. I skromna.

Gość Co Wam odpierdala
"lasek nie licze bo wiadomo" A ja liczę, jak się dodatkowo laskom podobasz, to musisz być urodziwa. Ach skromność, toż to piękna cnota, ale czy tu aby nie fałszywa?

Gość oferma jej nie chciał
to się biedaczka załamała :classic_cool: