Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

wkleił by zdjecia... a dziewczyny tu piszą że przystojny... napisał, ze szuka bla bla bla i takie tam... i na pewno nawet jakieś by sięsame do niego odezwały... a to już byłby znak że się wizualnie podoba :P

wkleił by zdjecia... a dziewczyny tu piszą że przystojny... napisał, ze szuka bla bla bla i takie tam... i na pewno nawet jakieś by sięsame do niego odezwały... a to już byłby znak że się wizualnie podoba A czemu ty tak nie zrobisz? Zdjecie przerobisz w photoshopie i jakos to będzie.

Jak to ktoś kiedys zgrabnie ujął - im facet ma więcej koleżanek, tym mniej kobiet zaliczył.

bo jestem brzydki nie mam zamiaru upubliczniać zdjęć nie mam nic ciekawgo o sobie do napisania nie ciśnie mnie zeby mieć dziewczyne do maja 2009 i tak nei ma ze mną o czym gadać wiec nawet znajomej bym tak nei znalazł \"A czemu ty tak nie zrobisz? Zdjecie przerobisz w photoshopie i jakos to będzie.\" próbowałeś? :D

Nie próbowałem, bo niestety photoshop rozwiązuje tylko problem wyglądu. Na reszte pomysłu nie mam.

\"Ważne żeby w tym roku poznać koleżankę z którą będę uprawiał seks To ważne dla prawidłowego rozwoju\" Rozbroiles mnie tym :o o takich rzeczach sie mysli w wieku 18 lat zeby byl prawidlowy rozwoj :classic_cool:

Gość oferm ma
"brak zaspokojenia seksualnego i milosnego powoduje degeneracje mozgu i psychiki, powodujac w nich trwale i nieodwracalne zmiany" no to pięknie. jeszcze jestem zdegenerowany :(

najgorsze, że mózg nie może się regenerować więc tak już zostanie na stałe :(

ale myślenie nie ma nic do tego to obiektywny fakty gdyby rozpisać moje życie na kartce i dać 10 dziewczynom do oceny 10 uznało by że typ jest beznadziejny 🖐️ niezależnie od tego jakie by nie były

po prostu wiem, że nie mam cech atrakcyjnych i miałem całe życie żeby sie przyzwyczaić bardzo bym się zdziwił jak by się kiedyś znalazła jakaś zainteresowana i był bardzo bardzo podejrzliwy

Mam podobny problem - dziewczyna, której bym sie spodobał musiałaby mieć bardzo kiepski gust i coś nie tak z głową, a takiej bym nie chciał. Błędne koło.