Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

a kim Ty jestes? nie jestem piekna ani nawet bardzo ladna jestem przecietna

:-O z tym to jest problem zaczepiano mnie i czyniono mi obrzydliwe propozycje:-O

Gość Co Wam odpierdala
Przeciętna to przymiotnik nie pasujący do kobiety. Kobiety są albo piękne, albo naprawdę brzydkie. Oczywiście piękne nie dla każdego, brzydkie niestety już tak :o. Na szczęście tych brzydkich nie jest aż tak dużo. Ale jeśli piszesz o jakimś ogólnym kanonie piękna - on nie istnieje, co nie znaczy, że pewne typy urody nie będą miały znaczenie więcej zwolenników, niż inne. Z tego co mi wiadomo Ty jesteś kobietą, która nie może narzekać na brak powodzenia. Ale może to tylko plotki?

CO TO ZA fama o mnie poszla:-O POWtorze sie: nie sluchaj bredni na kafe

Gość Co Wam odpierdala
Nie wiem skąd Wam się to kobiety bierze, że jak ktoś Was określi jako piękna, to od razu podejrzewacie tego kogoś o Bóg wie co :). Ja nie mogę stwierdzić tego osobiście, piszę co słyszałem. Jakbym Cie zobaczył, to pewnie bym stwierdził, że ... jesteś bardzo ładna :). Dla mnie tylko jedna kobieta jest piękna, choć wcześniej były inne. Ale w określonym czasie zawsze jedna jest piękna. Co nie neguje twierdzenia, że Ty jesteś piękna ;).

Gość stąd do kafe
"Nie wiem skąd Wam się to kobiety bierze, że jak ktoś Was określi jako piękna, to od razu podejrzewacie tego kogoś o Bóg wie co " Tamari jest najzwyczajniej w świecie skromna. Z innymi kobietami to nie wiadomo, niektóre może też są skromne.

Gość Co Wam odpierdala
Tacy mają takie same oczy jak i owacy. Jakby tak nie było, to nie byłoby nieszczęśliwych brzydali i brzydul, bo by się podobierali w pary. A w większości przypadków tak nie jest.

Gość Co Wam odpierdala
"nie widziales to nie mow " Na przekór Tobie będę mówił :P. Może przynajmniej będziesz miała cel po grudniu 2009 r. - zdeptać tego robala w pomarańczy, co mnie pomawia o piękno ;).

widze siebie w lustrze cienie pod oczami wygladam jak mieszkanka MONARU:-o

No co pokrece ich trochę Tamari to marzenie każdego z Was szczupła kobieca piekna :P

SAMI JEST LEpsza ma sliczne nogi i fajny biust:) a ja jestem prawie płaska:-)