Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Jarek4234
A ja wole byc sam a nie sie meczyc z tymi babami jak moje bracia cioteczni.Jeden stał sie alkoholikiem 2 sie leczy u psychiatry bo ma depresje a o 3 szkoda gadac.A pamietam jeszcze kiedys pare lat temu jakie fajne były z nich chłopaki,a te suki zniszczyły im zycie.Wole byc sam niz mam se zniszczyc zycie.najczesciej tak jest ze poządny facet ma jakas suke.a jak jakis huj to ma poządną żone.

Gość
a ja wygrałem życie po prostu wiem, że nie mam cech atrakcyjnych i miałem całe życie żeby się przyzwyczaić bardzo bym się zdziwił jak by się kiedyś znalazła jakaś zainteresowana i był bardzo bardzo podejrzliwy To może byś się do roboty zabrał czy może dalej będziesz ciągnął od rodziców, pijawko?

Było ciepłe lato, choć John o tym nie wiedział; Nie wychodził z chaty, tylko siedział przed kompem; No dobra raz może zobaczył to słońce; Kiedy usiadł przy oknie, a to biło mu w monitor; Ale krzyknął z zachwytem gdy poznał Monikę, I zobaczył focie jej na zaruchaj pe el; Ej! Przecież to normalne, Każdy facet w Internecie kiedyś poznał pannę; Ta wygląda nie nagannie, To John poczuł się specjalnie; Napisała na gg czy zależy mu na niej; Odpowiedział jej że tak; Czuł się młodszy o pięć lat; Czuł jak by to jemu jakiś anioł z nieba spadł; Wiedział że jest zakochany, Funkcjonował jak naćpany; Choć nie palił marihuany w ten jedyny ranek; John zapytał o spotkanie, A tu nie oczekiwanie Monika stwierdziła że nie; Miłość jest fajowa; Zwłaszcza ta internetowa; Nikt się przed nią nie uchowa; Nawet jak ma firewalla; Te wspomnienia z przed wakacji; Życie pełne zwrotów akcji; A te wszystkie dni przepadną ci; Masz bana na IP; John się załamał płakał i szlochał; Dotarło do niego, że w Monice się zakochał; Ona zaś go bezczelnie na gg zablokowała, Tym samym wszystkie chęci do życia odebrała; Próbował na skype mailem i na torrentach; Lecz wszytko na marne wciąż była nie dostępna; Słoneczko czerwone w oczach mu się odbijało; Czekał całymi dniami by blasku nabrało; Moniki nie było nie było i nie było; Wciąż o niej rozmyślał nic mu się nie polepszyło; Myślał o samobójstwie; Chciał się udać na terapię; Bał się że żal ten pazurami go rozdrapie; Minął ponad rok a on wciąż czekał cierpliwie; Zabijał czas oglądając klipy na Vivie; Gdy tracił już nadzieję los odmienił bieg wydarzeń; Monika wróciła to jak spełnienie marzeń; Ze strony Johna krótka piłka; Chodź do baru na drinka; Namysłu chwil kilka, I Monika się zgodziła; Dała znać gdy wychodziła; John wyszedł chwile potem; Włożył nowe dresy wytarł z czoła krople potu; Wziął się w garść! Mówił Johnie twoja chwila; Chwile później się dowiedział, że odgrywa tu debila; No bo John się trochę zdziwił kiedy w miejscu umówionym; Zamiast bladej tej Moniki siedział dziadek opalony, tak; Miłość jest fajowa; Zwłaszcza ta internetowa; Nikt się przed nią nie uchowa; Nawet jak ma firewalla; Te wspomnienia z przed wakacji; Życie pełne zwrotów akcji; A te wszystkie dni przepadną ci; Masz bana na IP; Tego dnia John nie spotkał Moniki, Spotkał za to Pawła; Sześćdziesięcioletniego hydraulika pedofila, Który mieszkał dwa bloki dalej; John poddał się presji i sam odkrył w sobie skłonności homoseksualne; Oboje więc wyjechali do Holandii, Gdzie żyli długo i szczęśliwie Jako małżeństwo; Miłość jest fajowa; Zwłaszcza ta internetowa; Nikt się przed nią nie uchowa; Nawet jak ma firewalla; Te wspomnienia z przed wakacji; Życie pełne zwrotów akcji; A te wszystkie dni przepadną ci; Masz bana na IP; x2

Lelouch Lamperouge to powiedz mi gdzie mogli by mnie zatrudnić? bo co przeglądam oferty to nie widzę ani jednego miejsca gdzie bym spełniał wymagania zresztą to i tak nic nie zmieni bo i tak będę całkowicie nieatrakcyjny

Gość chora *Sami*
a ja wygrałem to pracuj w necie szukaj ludzi do wklejania reklam ,pisania @ i innych bzdur,nie wychodzisz z domu a kontakt z ludzmi masz przez net. a to Ci wychodzi przecież klient pisze @ z pytaniem Ty wklejasz ulotke firmy.... kpw?

Gość chora *Sami*
*szukają miało byc

Gość chora *Sami*
serio poszukaj w ofertach jest taka praca płacą nie wiele,ale to juz krok na przód.

Gość
Zawsze jest jakaś praca do wykonania. Zacznij za darmo. Zdobywaj doświadczenie. Myślisz, że zaraz ci dadzą fotel prezesa?

Gość chora *Sami*
Nie za darmo.Praca to praca ..on ma miec zakres obowiązków i je wykonywać i za to dostaje pieniądze.

Ciężko ci będzie znaleźć pracę z której cie nie wykopią. Ale może przez te trochę co popracujesz, coś zarobisz i będzie na kolejne miesiące. Na zasiłek chyba sie jeszcze nie łapiesz?

Gość
chora Sami skoro on nawet nie idzie na rozmowę w sprawie pracy tylko zobaczy w gazecie, że poszukują z doświadczeniem to na boga niech nabierze go. Niech porobi za darmo przez miesiąc i jak będzie im pasować to go wezmą.

Gość chora *Sami*
Jesli nie kłamie to cierpi na chroniczną nieśmiałosć + nieatrakcyjny wygląd to porażka na starcie musi pracować tam gdzie kontakt z ludzmi jest ograniczony do minimum.On sam musi sie otworzyc nic na siłe a Wy zamiast sie dołowac powinniście dawać sobie kopy do działań:)

masz pecha że nie byłeś z kobietą,ale jest na to rada... są miejsca,w których mozesz nie tylko rozmawiać z kobietą,ale również zbliżyć się do niej bardziem.. jest ich pełno.. wystarczy zapłacić!!! bo na zeszyt nie dają..

\"Myślisz, że zaraz ci dadzą fotel prezesa?\" możesz nie projektować na mnie swoich marzeń :O "tylko zobaczy w gazecie, że poszukują z doświadczeniem to na boga niech nabierze go" i znowu wyczytałeś co chcesz wyczytać :O Jest full ofert bez doświadczenia i co z tego? :O "Ciężko ci będzie znaleźć pracę z której cie nie wykopią" raczej ciężko o pracę do której kogoś beznadziejnego zatrudnią... w końcu jak mamy 10 albo i jak widzę w innych miejscach 40 kandydatów na miejsce to małe szasne już z jednej miałem przyjemność wylecieć :D

Gość
Gdzieś czytałem niesdawno, że 86 ludzi którzy sa zwalniani z ponad 60 ludzi którzy tracą pracę, traca ją przez to, że nie potrafią współpracować z innymi. Jeśli dajmy na to do mnie przyszedł by gość tylko potrafi spode łba patrzeć na innych i nawet słowa z innymi nie zamieni to nawet nie chciał bym czasu na takiego marnować. Jak ci zależy na pracy to szukaj. Szukaj i ciągle się kształć. Inwestuj w siebie. I teraz pewnie napisze, że nie czuje się na tyle atrakcyjny by się uczyć.

Gość
chora Sami a co mu ludzie zrobią, że tak sra ze strachu przed nimi? Pobiją go? Jak będzie chodził nocami po ulicach to może w papę zarobić. Czego tu się bać? Ludzi? On nie chce nic z tym zrobić bo to leniwy śmierdziel "Jest full ofert bez doświadczenia i co z tego? " bez komentarza...

Gość
do postu powyżej powinno być powyżej 60% a nie 86 :D

Teraz jest ciężko o pracę bo kryzys. Jeśli masz sie z czego utrzymać to nie szukaj jej za wszelka cenę.

Gość
Człowiek się zdenerwuje jak inni głupoty wypisują i już błędy wali :D

Gość chora *Sami*
Lelouch Lamperouge--a Ty jestes ograniczony:) nie rozumiesz jego problemu i w tym sęk. Głaskać Go nie bede pouczać także,to fajny chłopak ...z duzym problemem (ale i tak jest mniej zjebany ode mnie):)