Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia766

ostry sex

Polecane posty

Hej suczki 🖐️ Trochę zastanawiające - zaplusowałaś:) Może trochę na początku się nie zrozumieliśmy, ale myślę, że już jest OK :) Aczkolwiek będe się upierał, że tylko ja właściwie używam słowa \"suka\" :classic_cool: A do kogoś powyżej - jeśli chodzi o Purpurową - jest dla mnie rozrywką. Nie mam do niej absolutnie żadnych uczuć, podobnie jak do konia w cyrku. Czasem mi jej trochę żal. Bo nie wiem jak można być tak ograniczonym i nie zdawać sobie z tego sprawy. I to jej histeryczne nawiązywanie do 3 cm członka... moze jakas trauma z dzieciństwa? Uprzedzając pytanie, dlaczego ją ścigam - dałem jej szansę. Chciałem, żeby się ode mnie odpierdoliła, w zamian ja miałem olewać jej posty. Nie wytrzymała.

🖐️ Ms;) ups...to nie klaps,witam się tylko:classic_cool: Trochę zastanawiające...dziękuję za pozdrowienia..czym sobie zasłużyłam ?;)

Muszę powiedzieć, że robisz duże postępy w suczeniu się :classic_cool: Chyba, że to podstęp a nie postęp :classic_cool: Próba przejęcia władzy? ;) Na wszelki wypadek do kąta i 🖐️ 🖐️ :classic_cool:

A jednak próba przejęcia! :D Wiedziałem! :classic_cool: Uklęknij... pejcz przesuwa się między pośladkami... rozchyl je... byłaś nieposłuszna... łapię Cię za włosy, żebyś nie uchyliła się przed uderzeniem.... biorę zamach... świst powietrza.... pejcz ląduje na Twoim pośladku. Poproś o następny raz, albo dostaniesz między nie... :classic_cool:

Za wcześnie :-D W piątek, w wannie pełnej mleka całowanie :-D Ale musialybyśmy przenieść się do łazienki :-) Jeżeli Mało_stanowczy pozwoli :-)