Gość EsperanzaNaDiecie Napisano Lipiec 23, 2008 Hej dziewczęta! Przyłącze się do was ,co? ;) Mam do zrzutu ok. 10 kg...Ważę 62 kg ,a chcę 52.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusska 0 Napisano Lipiec 23, 2008 jasne ze przylanczaj sie kazdy zrzuca tyle ile chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola2 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Witam Dziewczyny:) Pozwolicie że się przyłączę ja mam 36 lat 164cm i 76 kg schudłam już 12 ale to jeszcze mało. 4 lata temu z podobnej wagi schudłam 25kg i świetnie się czułam a nie wspomnę już o wyglądzie:)) Pozdrwaiwm i życzę wtrwałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostuja7 0 Napisano Lipiec 23, 2008 witam ja dzisiaj zjadlam 1.5 kromki na sniadanie i na obiad kisiel... narazie tyle zobacze co na kolacje jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostuja7 0 Napisano Lipiec 23, 2008 zmienilam stopke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowl 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Dziewczyny podzielcie się swoimi zasadami w żywieniu, podzielmy doświadczenia! poprostuja7 - a czemu tak malutko zjadłaś? martusska - mój facet też był jak szczypiorek, ale poszedł do pracy biurowej... I ostatnio sam stwierdził (a do tej pory to olewał), że chyba już ma trochę za dużo przed sobą... Może zrobimy tabelkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusska 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ale on to szok kosciotrup....ale ja nie chce bys taka chuda jak on :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostuja7 0 Napisano Lipiec 23, 2008 prowl mało bo byłam u denstysty i ni emoglam nic jesc :DD ale zaraz na obiad golabka zjem... wieczorem ide na ognisko ale nie skusze sie na nic :) dzisiaj tez chyba sobie nie pobiegam ;/ dziewczyny a cwiczycie jakos;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Ja zazwyczaj jem na śniadanie 2 kromki chleba, później jakieś owoce i obiad. Po obiedzie staram sie juz nic nie jesc, jak już co to jakis owoc+ bieganko (w tamtym roku jezdziłam na rowerze) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 23, 2008 zapomnałam..jeszcze wieczorem robie brzuszki (ok 100) i pompki damskie bo chce mieć troche umięśnione ręce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Espaniola Napisano Lipiec 23, 2008 Tak... Też mogłabym się przyłączyć, mam 17 lat, 175 i 71 kg;/. Nie wiem co z sobą robić, na kolacje 6 kanapek, to moja codzienność. O słodyczach już nie wspominam. Chciałabym schudnąc zdrowo i szybko. Ale tego chyba nie można połączyć... Ale postaram się;)) Mój cel: 55kg. Dam, damy radę;] ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Lipiec 23, 2008 witam nowe dziewczyny...:) no ja juz zakonczylam jedzenie na dzisiaj a wiec tak: rano 1.5 kromki obiad kisie pozniej golabek i niedawno kolacja dwie ciemne kromki z szynka bez masla.. jak myslicie ile cal moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowl 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Espaniola - zdrowo i szybko to zdecydowanie nierealne połączenie. Ale jak najbardziej realne jest zdrowo, smacznie i bez wyrzeczeń. Tyle, że trochę wolniej, ale z trwalszym efektem. Same plusy :) Ale jeszcze jedno - przy twoim wzroście 55 kg? Zdecydowanie za mało wg mnie... U mnie, jak już wspomniałam to klasyczna dieta MŻ. Jem wszystko oprócz słodyczy, fast foodów. 5 posiłków dziennie, mniejszych niż normalnie, ale nie mikroskopijnych.. Po 19.00 juz nie jem. Przez ten tydzień się nie gimnastykuję, bo jestem w domu, za to już następny tydzień i do końca wakacji - gimnastyka, co dzień, przez cały dzień (czyt. praca na wsi). Czas spać...... Dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bienchen 0 Napisano Lipiec 24, 2008 Witam:) Noo super sie dieta zaczela nie jem duzo, ale za malo sie ruszam. Od nastepnego tygodnia zasowam cwiczyc... ciekawe czy pszetrwam. nie weszlam ostatnio na wage ale mysle ze troszke schudlam bo sie lepiej czuje. zaczynam od poniedzialku almaset pic, cholernie smakuje ale zastapi mi sniadanie i kolacje oprucz tego bede cwiczyc. no dobra obiadek bede jadla. rok temu przez ta diete 10kg schudlam, tylko teraz mysle ze bedzie trudniej bo 15kg... no zobaczymy...;) narazie to na sniadanko kawke i to starczy dopiero obiady jadam z rodzinka a ze ja gotuje to nic tlustego nie ma;) juz prawie rok nie bylam na sporcie napewno bedzie trudno znow zaczac... jak tylko o tym pomysle...brrr no a jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no i zaczął sie kolejny dzień:) moje sniadanie to: filiżanka zielonej herbaty 2 kromki ciemnego chleba z masłem malutkie jabłuszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowl 0 Napisano Lipiec 24, 2008 Wg mojej wagi już mi 2 kilogramy zleciały - z tym, że akurat pierwsze ważenie było tuż przed @, a następne już po @, więc 1 kilogram to przez to, a drugi to pewnie woda :P - ale i tak się lepiej czuję. W ogóle w sobotę dostałam czekoladę, nawet ją rozpakowałam i na talerzyku pięknie ułożyłam kostki i... leży w szufladzie... Niebardzo mam na nią ochotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostuja7 0 Napisano Lipiec 24, 2008 witam. ja rano przed praca zjadlam jedna kromeczke ciemnego chleba i niestety musialam zjes kawalek ciasta urodzinowego tam ;/ ale nic po zatym nie tknelam..niewiem jeszcze co na obiad zjem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusska 0 Napisano Lipiec 24, 2008 witam wiatam:) ja dzis zjadlam 2 kromki i golabka...jak wasze samopoczucia i ogolnie powiedzcie cos o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poprostuja7 0 Napisano Lipiec 24, 2008 dziewczyny co tu tak cicho? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 24, 2008 oo ja dzisiaj z jedzeniem przesadzilam:/ za to troche odrobilam ćwiczeniami.. nie poddaje sie, od jutra znowu \"dietka\" że tak powiem,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*kasik* 0 Napisano Lipiec 24, 2008 hej ja jak zwykle troche za pozno.ja wreszcie wybralam diete dla siebie:)nielaczenia sie nazywa i jestem po pierwszym dniu jestem zszokowana bo rzeczywiscie malo zjadlam na sniadania jajecznica z 2 jajek i pomidor pokrojony w zabki super wygladalo na talerzyku i bylo pyszne jadlam po woli i sie najadlam za trzech:) az dziwne! potem duzo wody poniewaz duchota nie z tej ziemi:/ na obiad truskawki (nie mialam nic innego) pozniej na podwieczorek wedline sama i na kolacje warzywka czyt. marchewke nie duzo ale szczerze nie bylam glodna dopiero kolo 22 mnie wzielo na jedzenie ale wytrwalam i nic nie jadlam. Tylko boje sie ze znowu na tej diecie mi nie wyjdzie ze bedzie trwala gora dwa tygdonie i zapomne ze wogole jestem na diecie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 25, 2008 rutka:P ja tez staram sie nie łączyć i przedewszystkim mniej żreć+ sport - to jest mój dotychczasowy tryb życia :) Ale widzicie, jako całokształt to jestem szczupła ale na nogach przez zime mi sie troche zebrało i jak nie wezme sie za siebie to w tą zime znowu sie zbierze..i później juz nie bedzie mi sie chciało czegoś ze sobą zrobić:) tak więc przedemną do zrzucenia z 3kg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Lipiec 27, 2008 podnosze:P czemu kobietki nie wchodzicie? mam nadzieje że ćwiczycie..a nie sie obijacie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo nudne jestescie Napisano Lipiec 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach