Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o g rrrrrrrr

pytanie do rodziców dorastających lub dorosłych dzieci

Polecane posty

Gość o g rrrrrrrr

czy czytacie pamiętniki swoich dzieci w ukryciu przedd nimi? ja swoje pamiętniki trzymam w szufladzie i wydaje mi sie że mama o nich wie.ale czy je czytała?

Gość nigdy w zyciu nie dotykalam
sie do pamietnikow corki ani do jej listow, nawet ich przede mna nie chowala, bo wiedzial ,ze nie musi. Nie wyobrazam sobie tego nawet. Ale i tak ( a moze wlasnie dlatego) ma do mnie zaufanie i chetnie mi sie zwierza. Nienawidze ludzi grzebiacych w czyichs ( dzeci, mezów) listach, komórkach, gg itd.

Gość hita
nie czytałam i nie mam zamiaru czytac...

Gość moja mama przeczytala
moj pamietnik, dzis jestem stara a dalej mam uraz..dla mnie pamietnik byl czyms wyjatkowym, intymnym...a ona po rpostu go pzreczytala jak gazete;/

Gość o g rrrrrrrr
ale nie korciłoby was to?cała szuflada pamiętników dziecka z którym macie słaby kontakt i z nich możecie sie wiele o nim dowiedzieć...

Gość jak ma się z dzieckiem
jak ma się z dzieckiem słaby kontakt to się to naprawia poprzez rozmowę a nie poprzez grzebianie w Jej PRYWATNYCH rzeczach, każde dziecko ma prawo do prywatności i czytanie pamiętnika dziecka niczym nie różni się od czytania listów koleżanki, czy grzebania komuś w dokumentach bez jego wiedzy i zgody zrozum, że to, czy korci nie zależy od tego czy jesteś matką ale jakim jesteś człowiekiem są matki, które będą uważać, że to nic złego tak jak i są ludzie, którzy uważają, że kradzież to nic złego ale to nie znaczy, że to normalne i że robią to wszyscy