Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz muszę

Kiedyś nie kłamałem

Polecane posty

Gość teraz muszę

"Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Nie występują pod własnym szyldem, bo to ich zwalnia z potrzeby zajmowania stanowiska w trudnych sprawach. To jest oczywiście gra na bardzo krótką metę. Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...) O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi." Zrodlo: Życie 01.08.2001, "Naśladujmy Litwę" - wywiad ze Stefanem Niesiołowskim "Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO."

Gość tylko krowa nie zmienia
swoich pogladow. A minelo 7 lat, wiec sie pozmienialo w dodatku.

Gość amant powiatowy
przeciez oni reprezentuja niemieckie -unijne interesy w Polsce. to targowiczanie

Gość amant powiatowy
media w wiekszosci niemieckie tylko polsko-jezyczne dlatego tak ich forowaly i tak zaciecie im robily za rzadow PIS publicity

Gość a konkretnie jakie niemieckie
??

Gość amant powiatowy
der Dziennik

Gość byk niesiołowski
co mi się zmieniło, że zdanie zmieniłem ?