Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podla zdrajczyniiii

powiedziec o zdradzie?

Polecane posty

Gość podla zdrajczyniiii

witam.....mam chlopaka...jest ok gdyby nie to ze jest nie fer wobec niego...calowalam sie z innym kolesiem...ktorego on zna i ja tez...on od samego poczatku go nie lubi...i ten koles mi sie kiedys podobal...i tak wyszlo ze sama go pocalowalam...raz potem drugi i trzeci...nie wiem co mi sie stalo...to mnie caly czas meczy...glupio sie czuje a szczegolnie gdy ide z moim chlopakiem i mijamy tego kolesia....on pewnie smieje sie z mojego chlopaka ze nic nie wie...i wogole o mnie to juz calkiem...podpytywalam mmojego chlopaka o ten temat...i mowil ze jesli by cos takiego bylo to nie wie czy chcialby byc dalej ze mna...ale mowil ze wolalby dowiedziec sie tego odrazu niz po roku...i to jeszcze od innej osoby...co robic????przyznac sie?? boje sie ze go strace....a kocham go dopiero to dotarlo do mnie wiem piszcie ze jestem glupia poj**ana zdzira puszczalska...ja nie wiem co mi sie stalo ZALUJE TEGO

Decyzja jest Twoja, ale ja uważam, że jeśli to jednorazowy wyskok, nic Cię z tamtym nie łączy i nie będzie, to nie mów. Patrzę na to ze swojej perspektywy - jeśli mi jakiś facet coś takiego by zrobił, byłby to jednorazowy nieprzemyślany wyskok, żałowałby i kochał mnie, to nie chciałabym się o tym dowiedzieć. Ale jak już napisałam - decyzja należy do Ciebie.

Gość podla zdrajczyniiii
tez tak mysle ale po rozmowie z moim chlopakiem nie wiem :( PRZY TYM JAK SIE CALOWALISMY bylo jeszcze 2 chloakow co to widzieli:( jestesmy z tej samej miejscowosci boje sie ze ktos wyda i dopiero bedzie wpadka:( a on mowil ze wolalby to uslyszec ode mnie

Gość nic nie mów
bądź twarda jak premier

Gość podla zdrajczyniiii
:(

Gość podla zdrajczyniiii
sama mu powiedziec? moze bymm zmienila wersje??? ze to on mnie pocalowal a ja sie odsunelam????bym sie 3mala tej wersji

Mówić nie mówić... jakie to ma znaczenie... Pomyśl co będzie jak się dowie.. No i na 100% się śmieje .. :(

Gość podla zdrajczyniiii
nio wlasnie:( a najgorzej szkoda mi mojego chlopaka :( bo to z niego sie smieja ze o niczym nie wie

Niby... jestem już dorosły.. niby rozumiem takie motywy itd.. Ale czytam coś takiego.. i utwierdzam się w przekonaniu.. Samotność jest najlepsza..

Gość oleniuśka
no ! nawijaj! kurwa twoja mać!

Gość nic nie mów
Nie mów nic, a nawet przeciw, i rób z niego idiotę. Może ci uwierzy ... Albo bądź uczciwa w stosunku do niego i SIEBIE, i powiedz prawdę. Twoje życie, twój wybór ... Może nie pierwszy, może nie ostatni ...

Gość podla zdrajczyniiii
ja nie chce go stracic

Gość podla zdrajczyniiii
jak mu powiem to boje sie reakcji co prawda jak go oszukam to sumienie nadal mnie bedzie gryzlo! ale chociasz go nie strace

ale chociasz go nie strace } To nie jest takie pewne... i powstrzymuję się od rad.. ja się do takich spraw nie nadaje.. ale pamiętaj.. jak on kiedys cos takiego zrobi, przypomnij to sobie. :)

Gość podla zdrajczyniiii
moze mu nie powiem dla jego dobra...

Gość podla zdrajczyniiii
JUZ SAMA NIE WIEM

Gość 19-stka
ja bym Ci poradzila zebys powiedziala, bo jak ja bym sie znalazla na Twoim miejscu to sumienie by mnie zagryzlo

Gość lepiej nie mów
kiedyś pocałował mnie kolega i powiedziałam o tym mojemu chłopakowi,wypomina mi to przy kazdej kłótni a minęły już prawie 4 lata...Żałuję,że powiadziałam:-(

Gość podla zdrajczyniiii
NO WLASNIE...WIEC TEZ BIORE TO POD UWAGE,.....a wiesz ze bedzie mi wypominal...a jezeli sie dowie od kogos innego to co wtedy?????????????????????????

Gość lolaola palalola
mimo wszystko ja bym powiedziala, nie ma nic gorszego niz nieszczerosc osoby, ktorej bezgranicznie ufasz