Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza321

My Piekni

Polecane posty

Jestem ladna i zgrabna- caly czas to slysze i widze. Zaczepki w tramwaju, spojrzenia. Wszystkie kolezanki zazdroszcza mi powodzenia... A ja mam to gdzies, nawet chcialabym byc przecietna zwyczajna dziewczyna, taka ktora chlopak kocha za to jaka jest a nie jak wyglada. Bo kazdy widzi we mnie jakas glupia lale- bo dziewczyna ladna musi byc glupia! kazdy facet prawi mi tysiace komplementow i nawet nie slucha co mam do powiedzenia tylko sie gapi!kazdy chlopak z ktorym bylam kochal mnie chyba za to jak wygladam.Nikt nie chce zobaczyc tego co jest we mnie chyba najistoniejsze- ze jestem wrazliwa, ambitna, inteligentna i mam mnostwo zainteresowan...W pracy mialam czesto nieprzyjemne sytuacje bo szef sie oblesnie podwalal a przecieznie nie jestem nigdy prowokujaca ni w zachowaniu czy w stylu ubierania... Czy nam pieknym jest latwiej???

Gość ..normalnosc..
musisz znalezc kogos kto jest ladniejszy, wtedy bedzie docenial twoje wnetrze a nie urode :)

Gość zrób sobie operacje plastyczną

Gość weż udział w jakiejś walce
bokserskiej albo popros zawistna koleżankę,żeby rozkwasiła ci nos i będzie gicio! :D 🖐️

Gość temporale
Nie slyszalam jeszcze nigdy od zadnego faceta, ze wedlug niego piekna kobieta=glupia lala. Ty po prostu nie jestes piekna tylko pewnie wygladasz jak zrobiona lalka z atrakcyjnym cialem. Takie kobiety faktycznie uwaza sie za puste. Czy myslisz, ze ktos uwaza, ze Angelina Jolie lub Trzebiatowska su puste i glupie?

Gość temporale
Aha i daruj sobie komentarze, ze chcialabys byc przecietna, bo wystarczy, ze przestaniesz sie pindrzyc przed lustrem, ubierac tak jak sie ubierasz i juz bedziesz przecietna. Chyba, ze uwazasz sie za taka pieknosc, ze nawet w wypchanym dresie wygladasz nieziemsko:D

Gość oj tak tak
pokaż fote, bo skad mamy wiedziec czy jesteś piękna czy tylko tak myślisz?

Gość temporale
Czyzby puszczajcy baki=Iza vel piekna?:D

Izunia moja rada(jeszcze w nie czarnym nicku) byla jak najbardziej powazna, ludzie ktorzy nie dorownuja ci uroda beda sie gapic i podziwiac, a ktos kto jest ladniejszy bedzie mial w dupie jak wygladzasz i skupi sie na tym co mowisz, czujesz, myslisz, bedzie ciekawy twoich pogladow...no chyba ze trafisz na kogos jak pisze Mervin,ale nie ma samych zlych ludzi na tym swiecie

Temporale- nie uwazam sie za pieknosc i nigdy nie uwazalam. To inni mnie tak widza i to jest czasami meczace. I nie pindrze sie przed lustrem, nie znosze makijazu (do tego nosze okulary bo jestem krotkowidzem)

Gość dzej zi
Dlaczeg jak w tramwaju jedzie przepiekna dziewczyna lub idzie ulica, to jakos nie slychac gwizdow? Ktos wyzej ma racje, jak ktos wygada jak Doda, to tak jest traktowany

Gość temporale
Iza wybacz, ale to sie nie trzyma kupy. Skoro wygladasz na ladna inteligentna dziewczyne, nie zachowujesz sie jak pinklasia, to ludzie nie moga cie postrzegac jako pusta lale. Cos tu jest nie tak.

Temporele Nie postrzegaja mnie jako pusta lale- ale moze za zbyt atrakcyjna . Kazdy szef sie do mnie podwalal zuchwale, kilka razy musialam odejsc z pracy. Kazdy facet patrzy na mnie jak w jakis obraz a nie slucha o czym mowie...

Gość lih
wiesz co ja nie wierze, ze szef sam z siebie sie do ciebie podwala. Znam wiele kobiet-cudów świata, pracowałam w kilku firmach i wiem jedno, ze propozycj tego typu dostaja nie najpiekmiejsze, tylko najbardziej wysywajaco ubrane-zachowujące się.

Gość ffffffaciuu
a jeżeli kobieta jest zbyt atrakcyjna- to facetów oniesmiela, rzadko zdarza się by obsypywali ja komplementami bo sa przekonani że słyszała to juz wiele razy

Gość sllslslslslslsl
Laska, bo jesteś pustą lalą, ten post o tym najlepiej świadczy. Wyobraź sobie, że bywają piękne kobiety, których walorów intelektualnych nikt nie podaje w wątpliwość, bo w przeciwieństwie do ciebie je posiadają. Druga sprawa - mężczyźni doskonale wyczuwają, na ile moga sobie wobec kogo pozwolić. I "powalają" się obleśnie" do tych, które na to pozwalają. Kobieta z klasą i inteligencją nie ma takich problemów, wierz mi. Wystarczy jedno spojrzenie albo ton głosu i facet znika z podwiniętym ogonem.

Gość sllslslslslslsl
"Kazdy szef sie do mnie podwalal zuchwale, kilka razy musialam odejsc z pracy" Co tylko świadczy o tym, że jesteś odbierana przez facetów jak tania dziwka, w dodatku sama prowokująca dwuznaczne sytuacje.

Gość sllslslslslslsl
Sorry, do naprawdę pięknych i naprawdę inteligentnych, mądrych, wykształconych kobiet z klasą faceci nie mają śmiałość, tak to działa, dziewczynko.

no tak tak powodzenie jak w filmie,wszyscy i wszedzie,gwiazda filmowa poprostu :-))

Gość ___lachonka___
"Czy nam pieknym jest latwiej??? " A niby czemu ma być łatwiej? Każdy ma to na co sobie zapracuje :P

dajcie jej spokój. to, że jest ładna to nie jest jej wina. a sama wiem,że nie trzeba nosić wyzywających ciuchów i makijażu, żeby być zaczepianą. ja uważam, że jak ktoś Cię pokocha to całą- nie za wygląd. bo \'z wyglądem\' można być miesiąc, dwa, ale nie da się kochać samego ciała całe życie. zwłaszcza, że z czasem to ciało przestaje mieć takie znaczenie.

Ah tak? jesli zalezy ci na pracy- tak czy inaczej trzeba byc milym, usmiechnietym i co najwazniejsze- potrafic byc dyplomata zwlaszcza jesli chodzi o kontakt z szefem. Wiec niby jak mam sie zachowywac? byc opriskliwa a moze zarozumiala? a moze na jakies dwuznaczne aluzje odpowiadac agresywnie a moze dobitnie ze nie jestem zainteresowana? czy uwazacie ze to nie jest juz ryzyko utraty stanowiska? i czy to sa przyjemne sytuacje? i co najwazniejsze- czy to jest moja wina? zaznaczam, ze nie ubieram sie ani wulgarnie ani wyzywajaco!