Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza321

My Piekni

Polecane posty

Gość cytrusek6
Jestes zenujaca dziewczyno. Ja tez jestem bardzo ladna i mimo iz faktycznie przez to czesto kobiety mnie nie lubia, to nie jestem taka hipokrytka, aby teraz sie zalic: "Zobaczcie jaka jestem biedna, bycie piekna wcale nie jest takie fajne". Zastanow sie nad soba...

Haha! ludzie nie mysla ze ciezko pracowalas tylko oczywiscie \"udalo jej sie, zdala na ladne oczy\" i to strasznie wkorza.

Gość green_kitten
wcale nie jest zenujaca,bo to faktycznie moze byc problemem.nie wiem,gdzie tutaj masz hipokryzje.nie zauwazylam,zeby zachwycala sie swoja uroda.ja jestem bardzo krytyczna,jesli chodzi o moj wyglad,nie czuje sie z nim lepiej,nie mam na tym punkcie swira,a jestem traktowana gorzej.co w tym zenujacego?

Gość kalrysaaa
znam ten ból... u mnie tez kilka razy sie zdażyło ze faceci sie zatrzymywali na ulicach, chcieli numer, podwiesić, umówić sie... wkurza mnie to bo jestem z facetem, który jest jeszcze zazdrosny a ja nie chce takich scen....

Gość Jestem słowik
Ciekawa jest wasza dyskusja.Jestem ładna, taka normalna, ludzie często patrzą na moje brązowe oczy, bo są wyraziste.Dbam o siebie, noszę zwyczajne spódnice, klapki, nie jestem laską, ale mężczyzni zwracają na mnie uwagę, nie mówią tego, ale widzę ich spojrzenia. 2 tygodnie byłam w kawiarni na lodach z rodzicami , ubrana byłam ładnie, miałam brązową bluzkę, długą zieloną spódnicą, modne białe klapki[ ojciec żartował że wyglą dam jak gejsza]. Widziałam jak jakiś ciemnowłosy chłopiec patrzył na mnie, rozmawiał z kolegami, myślę,że o mnie.

Najgorzej jest z facetami. Ja jakos mialam zawsze szczescie do jakis glupich zazdrosnikow. Np kiedys bylam ze swoim bylym chlopakiem (na szczescie bylym) w pubie. Poszlam do toalety, a ze nie bylo kolejki szybko wrocilam. A ten zrobil mi straszna awanture,ze tak naprawde nie chcialam isc do toalety ale tylko sie przespacerowac i pokazac chlopakom ktorzy siedzeli w poblizu. ..

Gość green_kitten
Slowik,jak jestes ladna,to moglabys wyjsc w worku i zwrociliby na Ciebie uwage.Ja ubieram sie oryginalnie,ale na pewno nie wyzywajaco,raczej w ciemne barwy i nie narzekam na brak zainteresowania

Gość Jestem słowik
Takich rzeczy nie sprzedają w sklepie, a szkoda przydałby się[ śmiech]

znam ten ból... u mnie tez kilka razy sie zdażyło ze faceci sie zatrzymywali na ulicach, chcieli numer, podwiesić, umówić sie... wkurza mnie to bo jestem z facetem, który jest jeszcze zazdrosny a ja nie chce takich scen.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zdażyło czy zdarzyło? :o