Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ailatan__

plyn z piersi!!!!!!!!! czy to normalne??????

Polecane posty

Jestem w 5 miesiącu ciąży i zauważylam że z mojej lewej piersi samoistnie wyplywa plyn bardzo wodnisty podobny do mleka. Czy to normalne?? Prosze o odpowiedz wszystkie oczekaujace na dzidziusia i te juz bardziej doswiadczone mamuski. Buźka

Gość aabb///////////
TAK to jest normalne ,,,nie masz sie czym martwic ,,miałam tak samo w dwuch ciązach.Pozdrawiam

A czy powinnam go starać się wyciskać?? Bo z lewej piersi sam wycieka a z prawej jak tylko go wyciskne

A czy powinnam go wyciskać?? bo z lewej piersi niby sam wyplywa a z prawej tylko jak go wycisne

Gość tez tak mialam
to jest tzw siara.w moim przypadku, zaczeto mi podawac zastrzyki, poniewaz lekarze stwierdzili, ze to za wczesnie i dostawalam kaprogest na rozwiniecie pluc u dziecka. bali sie porodu przedwczesnego

Gość tez tak mialam
nie wyciskaj, tym sposobem stymulujesz gruczoly mleczne.

a w ktorym miesiącu bylas ze lekarze stwierdzili ze to za wczesnie??? ja jestem w polowie 5 i nie wiem czy to tez nie za wczesnie??

Gość tez tak mialam
dokladnie nie pamietam, to bylo 12 lat temu ale cos okolo 6 jak powiedzialam lekarzowi. dostalam od niego straszna bure, bo to juz trwalo jakis czas. radze ci porozmawiac z lekarzem. pamietaj, kazda ciaza jest inna i nie sugeruj sie tym co pisze

Gość tez tak mialam
duze masz te wycieki?? ja mialam dosc spore... moze dlatego sie tak wystraszyli

Bylam u lekarza 2 dni temu ale w tedy jeszcze nie zauwazylam tej siary a nastepna wizyte mam za 3 tygodnie :/ moze lepiej zebym sie wybrala wczesniej. Tylko jak znam zycie to jeszcze mi sie oberwie ze nie potrzebnie panikuje:/

narazie sa one takie skąpe z prawej piersi to moze pare kropel ale za to z lewej wiecej.Szczegolnie widze to rano jak spie bez stanika i na poscieli mam mokre plamy. moze dlatego ze spie na lewym boku i uciskam ta piers??

Gość tez tak mialam
nie wiem co ci poradzic. tak zle i tak nie dobrze. moze po prostu do niego zadzwon?? u mnie dodatkowo bylo rozwarcie na 1,5 cm.

No to ja juz nic nie wiem :( Moze poprostu przestane sie tym martwic a jakby sie nasililo to w tedy bede dzialac.

Gość tez tak mialam
tez mialam z lewej wieksze, ale to raczej chodzi o gotowosc gruczolow do produkcji mleka.zadzwon do lekarza, bedziesz spokojniejsza. u wiekszosci moich kolezanek to wogole nie wystapilo.

Gość tez tak mialam
przedstawilam ci tylko jak bylo w moim przypadku. reszta nalezy do ciebie. mysle ze nawet gdybys miala zostac oskarzona o robienie paniki, to jednak warto zasiegnac porady lekarza... dla swietego spokoju