Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Prostytucja małżeńska

Polecane posty

:D:D:D:D:D:D:D Ty mnie jednak podrywasz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale wiesz jam wzrokowiec ;) więc .......... i materialista więc ......... :D:D:D:D :classic_cool:

No o kwalifikacji to ja zadecyduję:D:D:D:D:D:D:D:D Poza tym śpetny jestem bardziej niż na fotce więc nie rozumię twego pędu ku mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Aaaaa wyszło szydło z worka:D:D:D:D:D:D:D:D Brak faceta przy .... więc desperacko jesteś gotowa i na mnie :P :D:D:D:D:D:D:D:D i jeszcze ten kit o wnętrzu :D:D:D:D:D:D aleeee ze mnie jełop przecież tobie chodzi o wnętrze ale portfela:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

O Iksusiu :D I tu się myslisz :D Jestem kobieta niezależna i na szczęście nie musze liczyć na portfel faceta :classic_cool: Natomiast liczę, że Twoje wnętrze jest godne uwagi :P Na to liczę :classic_cool: :D

:P chciałabyś :D:D:D:D:D:D:D:D zrobiłem tylko przegląd mojego wnętrza i jestem zachwycony :D i uważaj żebyś się nie zakochała :D:D:D:D:D:D:D A niezależne kobitki to ja lubię :P

Gość hehe urabia cie
Bez sensu z tą prostytucją, jak kobieta się nie chce kochać z facetem bo ją wkurza, nie pomaga jej w domu, to jest normalne. Tak trudno zrozumieć, że jak przed chwilą nazwałeś swoją kobietę jakimś niewybrednym epitetem, to ona nie ma ochoty na rozmawianie z Tobą, przebywanie w jednym pomieszczeniu a tym bardziej na seks? Tak ma każdy normalny człowiek, tylko takie barany jak ty tego mogą nie rozumieć.

hehe urabia cie -> no i tak głupie pizdy jak ty nie potrfią zrozumieć,że nie mówiłem o takich przypadkach:P i zamiast napiszesz coś "mądrego" to najpierw zapoznaj się z definicją,którą przytaczałem a potem pisz swe "mądrości" :P

Zwyczajna no tak tylko zabawić się moim kosztem chcesz :P:P:P

Gość tania hania
w małżeństwie nie ma mowy o prostytucji tylko wtedy, kiedy mąż potrafi być dobrym kochankiem :) kiedy kobieta traktuje seks małżeński jak obowiązek :( - chce mieć choć trochę przyjemności poza łóżkiem

Idealnie pasujący nick do wypowiedzi :D:D:D:D:D:D

cześć :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D PS. mam nadzieję, ze nie masz nic przeciwko, ze postanowiłam się tutaj trochę odkurować śmiechem. tak mi sie przypomniało ;-)

oczywiście że nie bo i z poważnych rzeczy można się śmiać do rozpuku,jeżeli to kogoś bawi ,a nie jest jego problemem :D:D:D

XY a Ty chyba znowiu doszukujesz się w moim wpisie jakichś złośliwości a ja tak normalnie, bez podtekstu i powiedzmy towarzysko zajrzałąm :)

ależ przesadzasz :D nieczego się nie doszukuję :D:classic_cool:

Witaj Iksusiu :D Co słychać? Jak dziś jesteś nastawiony względem mnie? :) Pokojowo?:P Bo ja dziś bez woli walki :O Zmęczona po wyczerpujacym weekendzie :(

Zwyczajna jestem jak bomba zegarowa tylko nie wiadomo na jaki czas eksplozji nastawiona:D A w weekend trzeba było wypoczywać:P

Iksiku :D Mnie nie straszna nawet bomba zegarowa, ale w inny dzień niz dziś :( Dziś czuję się baaaardzo zmarnowana :O A jesli chodzi o weekendy.. No cóż.. Ja zawsze po weekendzie jestem zmęczona, ponieważ każdy weeekend spędzam czynnie :D Dopiero jak zima nadchodzi zaczynam stopować i wygrzewać się w zaciszu domu :D

Czynne spędzanie weekendów powinno odprężać,a nie wykańczać.Biedactwo. No to dziś Cię oszczędzę:D:D:D:D:D:D

Gość tania hania
no i wypowiedź jest oczywistą oczywistością - zapomniałeś dodać

Gość ależ Ty Xsie niedomyślny
Zwyczajna mówiąc "nie dzisiaj", kokieteryjnie Cię... informuje, że nogi ją bolą... Ty ją oszczędzasz, miast rycersko masaże zaproponować :D