Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

*****ZROBIŁAM Z SIEBIE GŁUPKA*****

Polecane posty

bylam na rozmowie kwalifikacyjnej, w ogloszeniu nic nie napisali, ze angielski jest konieczny, przyszlam, a w komisji siedzą 3 babki i napierdzielają po angielsku :( Cos tam odpowiadałam ,ale nie do konca je rozumialam :( Ehhhhhhh, trzeba bylo klasc większy nacisk na angielski, teraz żałuję :(

Gość nie przejmuj sie...
jeśli nic nie było na temat jezyka nie masz co przezywać...

No tak, ale to dołujące, skończyłam studia, szukam pracy w zawodzie, nie ma żadnych ofert pracy w tym kierunku więc szukam czegokolwiek, a tu tez takie kryteria :(

Gość a jakie skończyłaś studia
?

Gość paróweczka
nie załamuj sie, tylko wygrzeb ksiażki i odśwież sobie angielski to ci na pewno nie zaszkodzi

Gość cymbałka nr 2
ja dzisiaj tez zrobilam z siebie cymbała ,wiec nie przejmuj sie...

Gość żuchwa
nie bój żaby, jeszcze nie raz głupka z siebie zrobisz, a skoro nie wspomnieli o angielskim, to nie masz się czym przejmować. a jak z narzeczonym? bo to chyba twój się porywał na sapera?

OO, miło że ktos mnie pamięta :) tak, to moj narzeczony probowal, ale się nie dostal. Juz pogodziłam się z tą myślą, że pojdzie na taka specjalnosc, miałam złe wyobrażenie o tej pracy, powiedział mi jak to by wyglądało, alejednak się nie dostał, chociaż bardzo chciał i długo cwiczył, ale widocznie nie zawsze można miec to, o czym się marzy.

Gość żuchwa
szczęście w nieszczęściu :) (chociaż ja pewnie też mam błędne wyobrażenie o tej robocie) pod kątem jego ćwiczeń to szkoda, że się nie dostał, bo jakiś wysiłek w to włożył. ale cóż, takie życie. szczęścia Wam życzę :)

Dziękuję :) Teraz tylko przydałoby się znalezc jakąs pracę, choc powoli tracę nadzieję, że uda m isię znalezc cokowliek związanego z kierunkiem studiów - w ciągu 3 miesięcy znalazłam jedno ogłoszenie :(

Gość nie przejmuj suie
to pewnie nie pierwsza i nie ostatnia rozmowa