Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanko jak wyglada lub wygladala u Was miesiaczka po porodzie mialyscie regularna ???I czy mialyscie jakies krwawienia pomiedzy.... ja jesem 8 miesiecy po porodzie przez 6 nie mialam wale tylko takie dziwne plamienia co jakis czas ( karmilam piersia) teraz mialam niby normalna a tu 2 tyg po okresie znow plamienia, dodam ze uzywam tej samej metody antykoncepcyjnej ktorej uzywalam przed porodem rzez dlugi dlugi czas i zawsze bylo ok okres mialam regolarnie co do dnia .... a teraz :((( czy ktoras tak miala czy to sie unormuje???

Ja pierwszy okres dostał po 2,5 roku od porodu! Do dnia dzisiejszego miałam 4 krwawienia.Jeszcze nie mam regularnych cyki.Przed porodem miałam wszystko jak w zegarku zawsze cykle 26 dni +5-6 krwawienie. Teraz cykl mi się wydłużył,jednak krwawienie pozostało mniej więcej bez zmian.

Nie.Tylko okres. U mnie bardzo późno wystąpił okres - tym bardziej że nie karmiłam piersią.Jednak wg wyników jakie już robiłam okazało się wszystko ok.

Gość marta2a1
ja bardzo szybko dostałam okres bo 2 miesiące po porodzie i regularne mam te miesiączki jak narazie to była 3. dodam że córka miała 1.5 miesiąca jak przestałam karmić piersią.