Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia Patera

Czy to normalne?

Polecane posty

Dziewczyny może ktoras z Was miala taki przypadek.Otóż moj Hubert ma prawie 12 miesiecy i od urodzenia byl na Nan.Mial po tym zaparcia straszne i od jakiegos czasu myslalam o zmianie mleka.Jestesmy teraz na wsi u rodzicow, w sobote zabraklo mi mleka a ze w sklepie tylko bebiko 2R bylo wiec kupilam.Zjadl i bylo ok.W niedziele tez bylo spoko.Za to w poniedzialek zaczal sie sajgon.6 luźnych kup do poludnia,jak mu podalam butelkę to zwymiotowal na sam widok:( I do tego pojawila sie gorączka-38,5.Wprawdzie rano juz bylo ok ale na sam nie chce patrzec na mleko.Dzisiaj rano udalo mi sie wcisnąc mu 150 ml kaszki mlecz-ryż.Juz sie ucieszylam a tu po pol godz wszystko zwrocil.Je wszystko i jest ok ale na mleko nie chce patrzec.Myslicie,że to może byc wina tego bebika?Nie podaje go już ale on Nan tez nie chce ani kaszek zadnych.Wiem,że jest juz duzy ale chcialabym zeby mleko pil od czasu do czsau.Moze to byc tez wina zębow bo jest w trakcie ząbkowania.Poradzcie cos.Moze moge mu podac juz takie zwykle mleko>Czy raczej nie bardzo?Bede wdzieczna za kazdą odpowiedz.

hmmm nie wiem co Ci poradzic,ja tez mam syka w wieku Twojego i on nadal pije mleko modyfikowane,tylko,ze ja kupuje gotowe w kartonie,ale modyfikowane po 10miesiacu.Mozliwe,ze to od mleka,ale ta reakcja jest dosc dziwna.Sprobuj podawac mu to co do tej pory.Jesli dalej nie bedzie chcial jesc to skonsultuj sie z lekarzem

Po pierwsze: nie ma bebika tylko bebiko. Tak jak kakaa i videa nie ma, tego się nie odmienia... Druga rzecz: jaka była temperatura na zewnątrz kiedy była ta zmiana mleka? Czy na pewno robiłaś wszystko tak jak przy przygotowywaniu NAN? Jeśli była gorączka, wymioty i biegunka to KONIECZNIE trzeba iść do lekarza... I opowiedzieć o wszystkim...

Po pierwsze: gówno mnie obchodzi jak sie odmienia slowo bebiko;to nie konkurs ortograficzny tylko forum Po drugie: gdzie ja napisalam ,że dziecko ma biegunkę?Zrobil kilka luznych kup ale na biegunke to nie wyglądało.Byalm z nim u lekarza,zeby są przyczyną wszystkiego.Princpolo i Gosiafrancja dziekuje za rady.

dla mnie to cos w stylu grypu zołądkowej moj synek tez tak mial, wszystko wymiotowal. trwalo to jakies 3 dni, bardzo schudl i zmizernial. a zarazil sie od moich dziadkow ktorzy chorowali na grype dwa tyg. przed nasza wizyta u nich. dziadostwo jednym slowem

Tez myslałam początkowo o grypie żołądkowej ale on wymiotowal tylko po mleku.Je wszystkie inne rzeczy i jest ok.