Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznawacz kobiecych odruchów

Jak dobrze zinterpretować kobiece spojrzenia, gesty...????

Polecane posty

pytałe też moją dziewczyne, ale ona nie wiedziała, mówiła, że różnie może być...zazdrosna była hehe

dobra mniejsza z tym, ale się wypowiadajcie dalej...

\"albo to on zjedzie ja\" nie, bo nie zakładał by tego tematu tylko od razu załatwiłsprawę \"ale komu by sie chcialo ich uswiadamiac\" narzekać że źle, a samamu nie wybrać się do pracy u podstaw :O toż to nie patriotyczne no chyba, że to uświadamianie było by nieświadome np.: poprzez codzienną kawę z bromem :classic_cool:

heh, NIESWIADOME podawanie kawy z bromem, tak, na pewno jest to jedna z najbardziej prawdopodobnych opcji. :p "nie, bo nie zakładał by tego tematu tylko od razu załatwiłsprawę" niekoniecznie, ale ogolnie mialam na mysli raczej szersze grono osob, ktore trapia takie problemy, a nie konkretnie jego. ;] no i ja nie narzekam, ja poprostu stwierdzam fakt, bo mi to absolutnie nie przeszkadza. :p

to spooko wyrwe dwie odrazu, albo nie...po kolei raczej...tylko od pażdziernika dopiero bo rok sie zaczyna...hehe i kurczaki mam super dziewczyne to raczej odpada...heh

"szersze grono osob, ktore trapia takie problemy," na kafe? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cooo taak cichoooo?

ciekawe...podejde do niej i jak mi odpysknie, że wcale jej sie nie podobam to jej powiem dlaczego sie na mnie tak gapiła/gapi dobre dobre hyhy

powiem szczerze, że nie jestem brzydki i podobam się kobietom, oczywiście nie wszystkim bo to rzecz gustu no nie? nie boje sie krytyki bo nie mam kompleksów

\"nie na kafe, tylko w ogole\" ogół nie przeczyta wypowiedzi \\umieszczonej w tym, teoretycznie publicznym, miejscu.... więc zostają 2 grupy... 1 ktróa tego nie potrzebuje i 2 na którą dziewczyny się nie patrzą no dobra... jest jeszcze autor tematu ale to jakiśwyjątek

ale ja nie pisalam tego DLA ogolu, tylko O ogole, nie interesuje mnie to, czy ogol bedzie to czytac, stwierdzilam tylko, ze ROWNORZEDNA mozliwoscia jest to, ze to blizej nieokreslony osobnik plci meskiej zjedzie blizej nieokreslonego osobnika plci zenskiej w sytuacji z tematu.

jestem pod wrażeniem, że na takim forum wypowiedzi będą obfitować w ów inteligentny język...cieszę się niezmiernie :) serio

aaahahahaha. :D "inteligentny jezyk" :D az sie boje pytac, co dla ciebie jest jezykiem potocznym codziennego uzytku? :D

...może zaczniemy rozmawiać nad filozoficznym pojęciem życia oraz jego rozterkami życia codziennego w otaczajacym nas świecie pełnego wyzwań, wyrzeczeń i refleksji dnia dzisiejszego... co Wy na to, drodzy towarzysze?

nie no ale w sumie rózni się od wypowiedzi innych użytkowników tego forum, no chyba przyznacie mi racje, co nie?

...bo mi sie nudzi troszke, dziewczyna wyjechała do domu i będe sam przez miesiąc... :(

Gość singleLIFE
do autora tematu: ta dziewczyna leci na ciebie , sama tak robie tylko przy okazji jeszcze zdarza mi sie smiac do siebie bo czasami kolesie robia wielkie oczy -tak jakby sie zastanawiali o co mi moze chodzic:)

:) na początku zobaczyłem tylką ja, znaczy jedna dziewczyne, a pod koniec sesji przylukałem drugą, że mi sie przygląda...hehe :)

więc sa dwie, tylko jak do niej podejść, zagadać, żeby przypału nie było?

Gość singleLIFE
nie da sie tak , lepiej zrob losowanie i podbij do tej ktora Ci wypadnie , dziewczyny lubia czuc sie wyjatkowe a tak to tylko je wkurwisz jak bedziesz zarywal do obu i na koniec kopna Cie w zadek:] serio - napewno sie zorientuja

Gość singleLIFE
a zagadaj normalnie - czesc ,tylko podejdz do niej tak by musiala Ci odpowiedziec a nie jak bedzi siedziala z kolezankami;/

Gość mądrala na 102
nom, też mi sie tak zdaje. i do tego chodzą do jednej grupy na roku hehe... ehh...wiesz, tak zagadać na samo cześć to nie tak prosto, trzeba dalej rozmowe rozkręcić, a język się łatwo blokuje przy takich sytuacjach...

Kazda dziewczyna jest inna wiec jej gesty można interpretowac inaczej tzn ze nie da jednoznacznie określic co myśli ale napisze ci co ja myśle kiedy tak sie zachowuje 1. Dziewczyna, która siedzi z koleżankami i rozmawia, gdy idzie chłopak patrzy sie na niego i "śledzi go wzrokiem"... no w ten sposób okazuje zainteesowanie , bardzo bezpośrednio i czekam na jego reakcje 2. Dziewczyna siedzi, smieje sie z koleżankami i co jakis czas odwraca sie do tylu do chłopaka i patrzy na niego prosto w oczy... to zazwyczaj jest obgadywanie faceta w dobrym lub złym sensie, może sie na niego patrzyc dla jaj a moze bo jest zainteresowana nim 3. Dziewczyna patrzy dłuższy czas na faceta prosto w oczy. Ja patrze w oczy jak ktoś mi sie podoba ps.A niektore laski patrzą bo lubią kogos obserwowac nie koniecznie w ten sposob flirtuja

napewno sie obgadują, ale rzeczywiście rożna może być interpretacja i w tym ból, że człowiek nie wie czy on jej sie podoba czy poprostu sobie patrzy na faceta tak jak np. starego dziadka czy kolezanke

napewno NIE obgadują, ale rzeczywiście rożna może być interpretacja i w tym ból, że człowiek nie wie czy on jej sie podoba czy poprostu sobie patrzy na faceta tak jak np. starego dziadka czy kolezanke

to zależy ile masz lat kiedy ja patrzyłam facetowi prosto w oczy w knajpie, dyskotece itp. to chciałam , aby w końcu podszedł do mnie, bo dziewczynie niestety nie wypada, zatem musiałam dawać jakieś sygnały, podejdź łosiu, ona cie woła nie wypada :D jak tobie nie wypada, to ty tracisz szanse na poznanie łosia, i przegrywasz. a pozniej zale na kafe: patrzylam sie i patrzylam, podeszla jakas lafirynda, powiedziala jedno zdanie i poszli gdzies razem. Faceci to chuje.. :)

Gość upupupupupupupupuppupupupupu
UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP