wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Hej. Mam problem. Okres spóźnia mi się 4 dni i boję się, że jestem w ciąży. ( wiem, że to nie dużo ale mam już obawy) W czacie (tak mi się wydaje) dni płodnych współżyłam z chłopakiem z zabezpieczeniem-on twierdzi, że było wszystko w porządku. Pieściliśmy się również, niby uważałam żeby sperma nie dostała się do mnie ale teraz mam obawy, że coś poszło nie tak. Odczuwam ból piersi i ból w podbrzuszu, szczególnie jeden jajnik mnie boli. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży? pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saliwa Napisano Lipiec 23, 2008 tak, jest możliwość, zrób czym prędzej test, jesteś przygotowana na dziecko czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 nie. :( nie chce miec jeszcze dziecka. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkoooch Napisano Lipiec 23, 2008 moze zbliza sie okres i dlatego tak cie boli.Ale zebys ie przekonac zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 aż tak bardzo to mnie nie boli... ale strasznie sie boje... tym bardziej ze z tym chlopakiem nie jestem. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saliwa Napisano Lipiec 23, 2008 musisz się dowiedzieć ból jajnika jest objawem ciąży, przed okresem nie powinno boleć, tylko brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 jeju teraz to się załamałam na maksaaa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelina90 Napisano Lipiec 23, 2008 e tam mnie jajnik bola czasami a nigdy nie sexilam sie. poczekaj jeszcze troche jak nie dostaniesz okresu to idz kup test ciazowy. a masz regularne okresy? wystarczy ze sie stresujesz i juz moze okres sie przesunac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ostatnio nie mam regularnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepepepe Napisano Lipiec 23, 2008 No ale jak się pieściliście to gdzie była ta sperma, na którą uważałas,żeby dostała się do pochwy? a jeśli chodzi o stosunek to prezerwatywa była cała? I czy przed seksem partner miał ręce w spermie jak zakładał gumke czy się wczesniej umył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepepepe Napisano Lipiec 23, 2008 *żeby nie dostała się do środka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ten ból jajnika jak jest się w ciąży to jest ostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 no uważałam żeby nie spuścił się na mnie... no on twierdzi, że było wszystko ok w czasie seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 zrób test ciazowy , juz powinien byc wiarygodny wynik ale skoro guma była cała .. mysle ze w ciazy nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 jak twierdzi ze było ok to mysle ze było ok -chyba wie co robi i co mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 a jaki tekst najlepiej kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 test* jakiej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 test , wszystkie mają jednakową czułośc przewaznie 25ml/ul ja osobiscie polecam quick vue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 i test najlepiej robić z rana pierwszy mocz, nie bedzie tak zle , mnie tez ostatnio po sexie bolał jajnik i cycki myslałam ze to ciaza , tez mielismy gumke ale powiedzialam sobie ze skoro gumka nieuszkodzona to czemu mialabym zajsc , juz mialam robic test a tu ... OKRES SIE POJAWIŁ ty tez dostaniesz okres , przeciez nie spuscił ci sie do pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 dzięki Agnietka trochę mnie pocieszyłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 wiktoria , bedzie wszystko dobrze , w ciaze wbrew pozorom nie jest wcale tak łatwo zajsc , musi byc wytrysk w srodku , penis w pochwie , wtedy wraz z wytryskiem plemniki nabieraja predkości i wedrują do macicy i dalej .. u was przeciez była gumka (cała ) wiec spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 no ja też sobie zawsze powtarzam, że w ciążę tak łatwo zajść nie można ale mimo tego się boję. no była cała na bank, bo chłopak sprawdzał po stosunku. może ja mam zapalenie jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 wiktoria , ja tez sie bałam jak mnie kuło w jajniku i piersi bolały ale jak dostałam okres to przestało , brałam gorące kąpiele zeby dostac , musisz sie wewnetrznie wyciszyc i zrelaxowac , wiem ze to trudne bo sie boisz ale naprawde nie ma czego , zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 bedzie dobrze i jeszcze napiszesz tutaj , "huraaa dostałam okres"!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 no ja też biorę gorące kąpiele. no z tym wyciszeniem to mam straszny problem... :( teraz jedynie się trochę uspokoiłam dzięki Tobie. ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 no mam nadzieje, ze napisze to tutaj. ;] he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 wiem jak to jest bo tez sie bałam i tez chłopak zapewnial mnie ze było ok , był ostrozny uwazał zeby spermy nieprzeniesc , bo róznie sie bawilismy wtedy...:) , ale ja uwierzyłam mu , rozluznilam sie i dostałam okres w momencie kiedy chcialam zrobic test rano wypij sobie napar z melisy albo z malwy czarnej i pij taki ciepły i kąpiele i dostaniesz okres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 jej dziękuję Ci za te wszystkie rady. :) kochana jesteś. :* mi też cały czas on pisze zebym sie uspokoila ze wszystko było ok. trudna sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 przeciez tak na zdrowy rozum nie moglas zajsc w ciaze bo była gumka , zebys mogła zajsc to chlopAk musiałby ci sie spuscic do srodka albo zaaplikowac palec cały w spermie (duzo tej spermy) do pochwy to wtedy ale i tak szanse marne , NO POMYŚL SAMA...:) W CIAZY NIE JESTES !!! !!! !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 A OKRES spoznia ci sie ze stresu kochana ..:) bo o tym myslisz i chodzisz spięta i zestresowana .. wyluzuj , zaufaj chlopakowi mimo ze juz nie jestescie razem ale zaufaj , uwierz mu ze nie spie.przył -->sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach