wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 a czy test lepiej powtórzyć? czy raz wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 odpowie mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyno zrob Napisano Lipiec 24, 2008 test i przestan pieprzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 pytam się czy jeden wystarczy?:/ czy kupować od razu drugi i robić go na drugi dzień żeby mieć 100% pewność co do wyniku. jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 lilian przed wytryskiem jakaś ilość plemników wydostaje się i czasami jest w stanie zapłodnić. co do bólu nie wiem dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 a ile dni masz do okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 a miałaś dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 to mierz codziennie temp. rano jesli będzie poniżej37 możesz się troszke uspokoic raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 a ile trwają cykle i ile trwa okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 ja tez czekam na okres ale ja mam jeszcze 2 3 dni do niego i boje sie strasznie jestem w podobnej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VENDETTA18 Napisano Lipiec 24, 2008 a mozna ze stresu dostac okres szybciej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 wiktoriaa777 najlepiej jak sobie zrobisz badanie z krwi, wtedy będziesz mieć całkowitą pewność i nie będzie mowy o żadnej pomyłce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 ciężko o ciążę jeśli nie było wytrysku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 a jesli byl ale nie we mnie a raczej kolo mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 za młoda na matkę: też nie:) to normalne, ale to nie od spermy tylko od płynu ejakulacyjnego, poza tym, jeżeli Twój chłopak miałby wytrysk, to potem by mu nie stanął i nie moglibyście się kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 no u nas byl ale nie we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 nie w Tobie, czyli nie mogło dojść do zapłodnienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 to moge byc w ciazy czy raczej jest to malo prawdopodobne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 nie możesz być w ciąży;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 mam nadzieje ze masz racje..... bo boje sie tego strasznie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 SleepingSun to ja raczej też w ciąży nie jestem? skoro prezerwatywa była cała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 wiktoria bylas po test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 nie, raczej nie:) a miałaś dni płodne czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 nie byłam bo kolezanka jeszcze nie przyszła. a chce z nią pogadać o tym i może jednak na krew pójdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 tylko, że jak chcesz zbadać krew to wyniki będziesz miała dopiero w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 SleepingSun raczej miałam. ale w czasie seksu bylo wszystko ok. jedynie obawiam się pieszczot chociaż zawsze uważam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 to ja do poniedziałku zwariuje, więc dziś biegnę po teścik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 24, 2008 hm no to powodzenia:) napisz wynik potem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no nie dziękuję. :p mam nadzieję, że to nie ciąża po za młoda jestem jeszcze i chłopaka brak. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach