Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 mam małe pytanko 7 dni po rozpoczeciu sie okresu współżyłam ze swoim chłopakiem, mieliśmy wprawdzie gumke ale ona pękła, chłopak nie skończył we mnie a gumka najprawdopodobniej pękła przy kocu już po wyjściu albo tuz przed teraz jestem 4 dni przed okresem i strasznie sie boje ciąży temp. mam niby normalną czy mogę być w ciąży? co przeczytam o jakims objawie ciąży zaraz wydaje mi się że go mam pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ajjj aż się uśmiechnęłam. ;) hehe. ;] poczekam jeszcze dzień, wypije napar, kąpiel gorącą a jak nie pomoże to zrobię test. ajj nigdy więcej w dni płodne. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 a i czy jesli jest sie w ciąży ma się upływy normalnie tak jak na dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 błagam dziewczyny pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 za mloda na matke-- a jakie masz te upławy ?? opiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 "za młoda na matkę" moim zdaniem nie powinnaś jeszcze się martwić.. poczekaj aż przyjdzie dzień w którym powinnaś dostać okres.. pozostaje Ci cierpliwie i spokojnie czekać.. w sumie tak jak mi. hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoorba Napisano Lipiec 23, 2008 moim zdaniem nie masz się o co martwić, jeżeli nie pękła w środku tak jak piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 normalne takie jak w dni plodne teraz powoli zanikaja i zaczyna bolec mnie podbrzusze tak jak normalnie na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 najpierw byly kaszkowate potem przejrzyste i znowu kaszkowate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_wazniak_ 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Na przyszłość mam rade jak pęknie to do lekarza zaraz i tabletkę po łykać, niż się potem martwić. Myślenie nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 no mnie raczej interesuje jakie sa możliwości tego że jestem w ciąży a nie tego co mogłam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ale nadal się zastanawiam dlaczego mnie boli ten jajnik. :/ ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnietka24 Napisano Lipiec 23, 2008 wiktoria mnie tez bolał jajnik i niewiem dlaczego , naprzemian mnie bolały oba jajniki dostaniesz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 23, 2008 wiktoria mnie boli całe podbrzusze musimy chyba cierpliwie poczekać nic innego nam nie zostaje ale boje sie strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Agnietka dzięki. ;* no nic... trzeba czekać... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no i brak okresu. :( jestem przybita na maksa. :( są jakieś objawy w 2-3 tyg? czy ja mam tylko urojenia jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 wiktoria spokojnie moze jest jakies wytlumaczenie albo na fakcie to stres mam nadzieje ze za kilka dni bedziemy mogly napisac ze jest dobrze, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 tak tylko ja nie wiem co się ze mną dzieje... :( nie mogę się uspokoić bo cały czas mi przypomina o tym ból podbrzusza lub jajnika albo nie wiem czego jeszcze, bo różne ukłucia mam w lewym boku... piersi już mnie raczej nie bolą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 są jakieś objawy w 2-3 tyg? czy ja mam tylko urojenia jakieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jeszcze nie wiedzialam Napisano Lipiec 24, 2008 ze jestem w ciazy i czulam wlasnie bol prawego jajnika i piersi ( do tego stopnia,ze nie moglam spac na brzuchu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 mnie to az tak nie boli... czasami tylko poczuje lekki bol jajnika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 to może być przygotowanie się do okresu albo sobie poprostu coś wkręcasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no właśnie to jest dla mnie dziwne.. bo odkąd zaczęłam się bać, że jestem w ciąży... to zaczęło mnie to wszystko boleć... a wcześniej nic... tak z dnia na dzień i piersi i brzuch i jajnik... ;/ i z tego dołowania się już apetytu nawet nie mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to zrob Napisano Lipiec 24, 2008 test i przestan gdybac i sie zamartwiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no dziś zamierzam kupić i jutro rano zrobić... ale do tego czasu chyba zwariuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to zrob Napisano Lipiec 24, 2008 od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 rano jest bardziej wiarygodny... więc poczekam... bo jak zrobie dzisiaj to znając mnie będę leciała po drugi żeby zrobić rano... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za młoda na matkę Napisano Lipiec 24, 2008 wiktoria ty chociaz juz mozesz zrobic test a ja mam jeszcze 2, 3 dni do okresu i jesli go nie dostane to nastepne 2,3 dni czekania zeby go zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no muszę go zrobić bo z dnia na dzień jest coraz gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach