Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoriaa777

czy jest możliwość, że jestem w ciązy?

Polecane posty

he bardzo możliwe. dla mnie ciąża teraz by była porażką... jeszcze jakbym miała chłopaka to bym jakos dała radę... a sama... brak słów...

no on też mnie nie zostawi jak coś... ale co z tego jak ja go nie kocham i nie pokocham... to weź z taką osobą bądź... ale mam nauczkę. nigdy więcej seksu z kimś kogo się nie kocha... miałam taką zasadę i ja złamałam i mam teraz za swoje... już 3 dzień jestem kłębkiem nerwów...

Gość trudzie
sprawdz czy masz ciemne sutki jeśli tak to objaw ciąży

no ale cóż... nie ma co się zamartwiać nad tym co będzie.. ja w ciąży być nie mogę i koniec. ;] jutro zrobię test i tylko to potwierdzę. he

Gość za młoda na matkę
i daj znac bo ja tez juz dostaje do glowy od tego myslenia

Gość kaaaska
mysle ze nie jestes.. skoro gumka była cała.. ja mam tez problem.. współżyłam ze swoim chlopakiem 2 miesiace temu dostawalam normalnie okres . Po dostaniu okresu podjelismy decyzle ze to zbyt ryzykowne i ze bedziemy uprawiac tylko petting a teraz znow boje sie ze cos mogło przez przypadek przedostac sie do pochwy :( nie mam regularnej miesiaczki mam dzis 35 dzien. zazwyczaj dostaje po 36 dniach mam nadzije ze jutro si e pojawi :( bola mnie strasznie piersi i mam podwyzszona temperatura 36.8 36.9 nawet czasem siega 37 :( jak myslicie duze jest prawdopodowieństwo zajscia w ciaze :( przez petting

Gość za młoda na matkę
ta temp jeszcze o niczym nie swiadczy bo jestes przed okresem a na ciąże musialabys miec gdzic z 37,1 conajmniej bez przerwy

Gość kaaaska
ta temp ona mi spada i rosnie czasem spada mi nawet do 36.3 ale pozneij zaraz rosnie , najwyzsza mialam chyba 37.00 nie wiem co juz o ty m myslec :( myslicie ze jest duza szansa przedostania sie plemnikow przez palce ?:(

no i widzisz ja też jedynie tych pieszczot się obawiam... bo w czasie seksu raczej było wszystko ok... kupiłam teścik. trzymać jutro rano kciuk żeby wynik był negatywnyi!

Gość głupia_d
No to to jest tak... Biorę sobie tabletki, dop. pierwsze opakowanie jestem już 7 dni przed okresem i współżyłam bez dodatkowego zabezpieczenia, jest możliwe żebym zaszła? Bardziej doświadczone pomocy, bo ja się w tym chyba pogubiłam:)

zrobiłam teścik! NEGATYWNY! :) normalnie aż się popłakałam ze szczęścia. ;d dziękuję dziewczyny za wsparcie! ;*

Gość za młoda na matkę
wiktoria no to super:PP a ja dzisiaj rano mialam 36,5 a jutro powinnam miec okres wiec chyba tez narazie wszystko idzie dobrze

Gość za młoda na matkę
no ja mam nadzieje a czy to ze wczoraj troche wypilam moglo obnizyc temp? czy to raczej to ze okres sie zbliza?

Gość kaaaska
o to super wiktoria ! :) mi wczoraj wieczorem spadła temperatura na 36.00 wiec mam nadzije ze dzis okres bedzie :)

witam. mam taki problem : na poczatku lipca kochałam się z moim chłopakiem. zabezpieczamy się. okres powinnam dostac w czwartek i nic. zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny. okrewsu dalej nie ma. pobolewa mnie tylko brzuch. strasznie się stresowałam,ze mogłam wpaść ale zrobiłam test i mi ulzyło. dlaczego nie mam jeszcze okresu?? zawsze mam co 28dni jak w kalendarzu! dokładnie. w czwartek był ten 28 dzien i nic... myślicie,że to przez stres? chcemy jechac nad wode w niedziele i nie chciałabym dostac okresu w niedziele bo masakrycznie sie czuje w dzien w którym dostanę okres. co zrobic by dostac go jutro? opóźnia się przez stres? pomóżcie...

Jak już pisałem w podobnym temacie - stres opóźnia, a test daje 99% wiarygodności. Szczególnie gdy jest negatywny.

Gość za młoda na matkę
czy to ze temp. z 36,8 spadla mi na 36,5 moze oznaczac ze miesiączka tuz tuz?

Gość agnietka24
hej wiktoria , i jak tam? odezwij sie potem tutaj

Gość agnietka24
no widzisz , jednak test negatywny , tak myslałam , teraz spokojnie czekaj na okres

Gość agnietka24
sleping to nie wiktoria ;) hehe

Gość kaaaska
do za młoda na matke mi właśnie tez spadła z 36.8 na 35.8 ale okresu jeszcze nie ma mam nadzije ze przyjdzie :( slyszalam ze przed okresem spada ;)

Gość agnietka24
witoria , to sobie nie wkrecaj schizy!! , wyzluzuj sie , w ciazy nie jestes , przeciez test wyszedł negatywny

no przecież piszę, że już nie mam objawów i się nie stresuję. :p jak już dowiedziałam się, że wynik negatywny to jest o niebo lepiej. ;]