Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola. śląskie

dziewczyny przeczytajcie i powiedzcie co wiecie na ten temat

Polecane posty

Gość mariola. śląskie

czy wiecie moze cos na temat ogazmów w czasie ciąży? wiem dzienie, smiesznie brzmi, ale martwi mnie to troche otoz kochac moglabym sie nawet co drugi dzien a orgazm mam niemal codziennie. Slyszalyscie moze cos, ze orgazmy moga miec jakis zly wplyw na rosnaca dzidzie? jestem w 1 trymestrze ciazy. lekarz powiedzial, zeby nie szalec zabardzo z seksem ale o orgazmach nic nie wpomnial, wiec czy chodzilo mu o seks sam w sobie czyli ze pewnis uderza mocno o macice czy o te skurcze wywolane orgazmem jak myslicie?

Gość ponoć orgazmy są zabronione
podczas ciąży, ale tylko wtedy, gdy masz ciążę zagrożoną:) No, ale to wiadoma sprawa, ponieważ orgazm wywołuje skurcze macicy, które mogą np.wywołać poród lub w jakiś inny sposób zaszkodzić dzidzi:)

Gość mariola. śląskie
dzieki dziewczyny ale wspolzyc a miec orgazm to róznica.... chodzi mi o te orgazmy... bo o to sie bardziej martwie bo od wspolzycia moge sie powstrzymac ale wtedy musze sie jakos inaczej zaspokoic... no te skurcze macicy mnie najbardziej zastanawiaja, ze ja sie lekarza od reki nie zapytalam ...

Gość mariola. śląskie
Julka Twoj link z mój chlopczyk nie dziala

Gość link dziala
działa

Gość mariola. śląskie
otworzylam go w safari i dziala, w explorerze cos mi nie chcial pójsc.. o to Ty juz końcóweczka:)

Gość mariola. śląskie
wiec chlopczyk bedzie? napewno, czy moze jest jakis znak zapytania? Jak bedzie sie nazywał? bo my mamy ogromny problem z imieniem i dla chlopczyka i dla dziewczynki