Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2008 zobaczyłam to dziś na stacji metra :D:D:D znalazłam http://www.animalssavetheplanet.com/?page=home kliknijcie na krówkę :D chociaż reszta też jest fajna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2008 proszę docenić wysiłek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Z domu na pewno nie lubię ładne zapachy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Lipiec 23, 2008 zaangażowałem sie jak Amerykańce w Afganistanie w ratowanie krokodylków nowozelandzkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaczarniłam sobie nick 0 Napisano Lipiec 23, 2008 a o co w tym chodzi? jak o ratowanie zwierząt to jestem za , jak o co inne to bez owijania w bawełnę powiem , że mam na to wyje.bane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2008 może tak więcej entuzjazmu...? mamy się zdrowo odżywiać bo jak nie to zapierdzimy planetę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Entuzjazm.. ? :( O nie .. musiał bym zioła popalić.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lecz sie na glowe Napisano Lipiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2008 :D ależ masz stopkę...;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Lipiec 23, 2008 jak jadlem ekologiczne zarcie na wsi to tak \"waliłem\" z butli , że az się ekolodzy zmobilizowali i przywiązali do drzewa. i dziecioły z drzew spadały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2008 józiu!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perva 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Urocza ta krowka,prawie nieszkodliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaczarniłam sobie nick 0 Napisano Lipiec 23, 2008 ja tam jestem wege.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaczarniłam sobie nick 0 Napisano Lipiec 23, 2008 dla niezorientowanych - weganką :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może vaginką Napisano Lipiec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2008 ach, czyli bez jaj, miodu, wyrobów skórzanych... podziwiam :) uwielbiam jaja na twardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tony Halik 0 Napisano Lipiec 24, 2008 Lusesita, poświęcę się ! Ugotować Ci swoje :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wściekłaOsa 0 Napisano Lipiec 24, 2008 haha boski ten filmik :D najlepszy jest baran pod koniec z tym wielkim beknieciem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach